kahramankaya Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #21 Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo apt install gdm3 sudo systemctl disable gdm sudo systemctl stop gdm sudo systemctl enable gdm sudo reboot Bu komutları sırasıyla girin ve herhangi bir çıktı olursa da direkt buraya atın. Genişletmek için tıkla... --reinstall komut satırı seçeneği diğer seçeneklerle bir arada anlaşılamadi. İlk satırda bu çıktı. Ek olarak bunlar tty1 de çıkıyor.
Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo apt install gdm3 sudo systemctl disable gdm sudo systemctl stop gdm sudo systemctl enable gdm sudo reboot Bu komutları sırasıyla girin ve herhangi bir çıktı olursa da direkt buraya atın. Genişletmek için tıkla... --reinstall komut satırı seçeneği diğer seçeneklerle bir arada anlaşılamadi. İlk satırda bu çıktı. Ek olarak bunlar tty1 de çıkıyor.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #22 kahramankaya dedi: --Reinstall komut satırı seçeneği diğer seçeneklerle bir arada anlaşılamadi. İlk satırda bu çıktı. Ek olarak bunlar tty1 de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Tekrar açıklar mısınız?
kahramankaya dedi: --Reinstall komut satırı seçeneği diğer seçeneklerle bir arada anlaşılamadi. İlk satırda bu çıktı. Ek olarak bunlar tty1 de çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam. Tekrar açıklar mısınız?
kahramankaya Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #23 Rona dedi: Anlamadım hocam. Tekrar açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi satır satır uyguladım bu şekilde ama hala aynı. Sistem açılırken yine login etmem gerekiyor.
Rona dedi: Anlamadım hocam. Tekrar açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerinizi satır satır uyguladım bu şekilde ama hala aynı. Sistem açılırken yine login etmem gerekiyor.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #24 kahramankaya dedi: Hocam dediklerinizi satır satır uyguladım bu şekilde ama hala aynı. Sistem açılırken yine login etmem gerekiyor. Eki Görüntüle 2151859 Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu-desktop kurarken gdm SDDM LightDM seçeneklerinin olduğu bir ekran geldi mi? Geldiyse ne seçtiniz orada?
kahramankaya dedi: Hocam dediklerinizi satır satır uyguladım bu şekilde ama hala aynı. Sistem açılırken yine login etmem gerekiyor. Eki Görüntüle 2151859 Genişletmek için tıkla... Hocam Ubuntu-desktop kurarken gdm SDDM LightDM seçeneklerinin olduğu bir ekran geldi mi? Geldiyse ne seçtiniz orada?
kahramankaya Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #25 Rona dedi: Hocam Ubuntu-desktop kurarken gdm SDDM LightDM seçeneklerinin olduğu bir ekran geldi mi? Geldiyse ne seçtiniz orada? Genişletmek için tıkla... Hocam bu komut satırlarını girdiğim zaman dediğiniz ekrandan gelmedi.
Rona dedi: Hocam Ubuntu-desktop kurarken gdm SDDM LightDM seçeneklerinin olduğu bir ekran geldi mi? Geldiyse ne seçtiniz orada? Genişletmek için tıkla... Hocam bu komut satırlarını girdiğim zaman dediğiniz ekrandan gelmedi.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #26 kahramankaya dedi: Hocam bu komut satırlarını girdiğim zaman dediğiniz ekrandan gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo systemctl status gdm sudo systemctl status lightdm sudo systemctl status sddm Bu komutları sırasıyla girip çıktılarını atar mısınız?
kahramankaya dedi: Hocam bu komut satırlarını girdiğim zaman dediğiniz ekrandan gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bash:Panoya kopyala sudo systemctl status gdm sudo systemctl status lightdm sudo systemctl status sddm Bu komutları sırasıyla girip çıktılarını atar mısınız?
kahramankaya Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #27 Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo systemctl status gdm sudo systemctl status lightdm sudo systemctl status sddm Bu komutları sırasıyla girip çıktılarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ara şuan yeni farkettim. Touch kısmında sağ ve sol tıklamalar çalışmıyor. İlk başta hatırlarsanız sadece dokunma çalışmıyordu tıklamalar çalışıyordu. Ek olarak uygulamalarda vs sağ üstte görülen pencereyi büyütme küçültme buttonları yok.
Rona dedi: Bash:Panoya kopyala sudo systemctl status gdm sudo systemctl status lightdm sudo systemctl status sddm Bu komutları sırasıyla girip çıktılarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ara şuan yeni farkettim. Touch kısmında sağ ve sol tıklamalar çalışmıyor. İlk başta hatırlarsanız sadece dokunma çalışmıyordu tıklamalar çalışıyordu. Ek olarak uygulamalarda vs sağ üstte görülen pencereyi büyütme küçültme buttonları yok.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #28 kahramankaya dedi: Eki Görüntüle 2151888 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki komutları girip restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo chown root:root /etc/gdm3 -R sudo chmod 755 /etc/gdm3 -R sudo systemctl enable gdm Düzelmezse aşağıdaki komutu çalıştırıp restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo dpkg-reconfigure gdm3 sudo systemctl enable gdm Gene düzelmezse aşağıdaki komutları girip restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo apt-get purge gdm3 sudo apt-get install gdm3 sudo systemctl enable gdm Kaynak: Ubuntu 22.04 Failed to Start Gnome Display Manager - SADA Tech Eğer sorun gene çözülmezse daha aklıma bir çözüm gelmiyor hocam. Btt.community'e başvurun.
kahramankaya dedi: Eki Görüntüle 2151888 Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki komutları girip restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo chown root:root /etc/gdm3 -R sudo chmod 755 /etc/gdm3 -R sudo systemctl enable gdm Düzelmezse aşağıdaki komutu çalıştırıp restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo dpkg-reconfigure gdm3 sudo systemctl enable gdm Gene düzelmezse aşağıdaki komutları girip restart atın. Bash:Panoya kopyala sudo apt-get purge gdm3 sudo apt-get install gdm3 sudo systemctl enable gdm Kaynak: Ubuntu 22.04 Failed to Start Gnome Display Manager - SADA Tech Eğer sorun gene çözülmezse daha aklıma bir çözüm gelmiyor hocam. Btt.community'e başvurun.
kahramankaya Femtopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #29 restart derken "sudo systemctl start gdm" diyeyim değil mi?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #30 kahramankaya dedi: Restart derken "sudo systemctl start gdm" diyeyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sudo reboot deyin hocam. Burada şu an Gdm'in başlangıçta açılmamasını çözmeye çalışıyoruz.
kahramankaya dedi: Restart derken "sudo systemctl start gdm" diyeyim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sudo reboot deyin hocam. Burada şu an Gdm'in başlangıçta açılmamasını çözmeye çalışıyoruz.