Ubuntu Üzerinden Minecraft Sunucusu Oluşturma

Eğer arkadaşlarınla oynamak için bir sunucu kurmak istiyorsan Aternos'tan kurabilirsin. Mobil için var mı bilmiyorum ama bilgisayar için kullanabilirsin.

Aternosda sıra bekleme var ve çoğu şeyi kendimiz ayarlayamıyoruz. Evdeki bilgisayara kurmak istiyorum sunucuyu.
Evet haklısınız Aternos'ta sıra bekleme sıkıntısı var. 1 saat beklediğimi bilirim. Onun dışında ne kadar etiktir bilmiyorum ama Hamachi'den kurabilirsiniz.

Elinizde sunucu varsa yardımcı olabilirim.

Sunucuyu nasıl yapabilirim? Evde kullanılmayan bilgisayar var ona yapmak için. Ya da sunucu almam mı gerek?
Ev interneti kullanarak sunucu kurmanızı hiç ama hiç tavsiye etmem. Aynı zamanda internetiniz yavaşladıkça sunucuda ping sorunu ortaya çıkacaktır. Eski bilgisayarın özelliklerini de paylaşın.

Ev interneti kullanarak sunucu kurmanızı hiç ama hiç tavsiye etmem. Aynı zamanda internetiniz yavaşladıkça sunucuda ping sorunu ortaya çıkacaktır. Eski bilgisayarın özelliklerini de paylaşın.
Eski bilgisayar kaldırmayabilir. Kaldırmazsa yenisine kuracağım. Zaten en fazla 2 kişi girecek. Her zaman da açık olmayacak sadece oynayacağımız zaman açacağım. Eski Sistemin Özellikleri:

• Intel Pentium 4 650 3.40 GHz
  • Samsung 200 GB 7200 RPM HDD
  • Sapphire X1150 256 MB
  • Gigabyte GA-900VM
Dediğim gibi kaldırmazsa yenisine kuracağım. İnternet hızlı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…