Çözüldü Ubuntu üzerine Adobe kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ubuntu kurulu bilgisayara Illustrator ve indesign kurulur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Ubuntu kurulu bilgisayara Illustrator ve indesign kurulur mu acaba?

Bazı Adobe ürünlerinin belirli sürümleri Wine ile çalıştırılabiliyor. Ama genel olarak çalışmıyorlar. Alternatiflerine yönelebilir, qemu/kvm ile Ubuntu üzerinden Windows çalıştırabilir ya da dualboot olarak Windows kurabilirsiniz.

Bazı Adobe ürünlerinin belirli sürümleri Wine ile çalıştırılabiliyor. Ama genel olarak çalışmıyorlar. Alternatiflerine yönelebilir, qemu/kvm ile Ubuntu üzerinden Windows çalıştırabilir ya da dualboot olarak Windows kurabilirsiniz.

Çözüm
performans ve akıcılık olarak ubuntu windowstan çok daha iyi. bilgisayarım windowsta yoruluyor. bu yüzden ubuntu istiyorum fakat grafik tasarımcı olduğum için adobe programlarını da kurmam gerekiyor.

Performans ve akıcılık olarak Ubuntu Windows'tan çok daha iyi. Bilgisayarım Windows'ta yoruluyor. Bu yüzden Ubuntu istiyorum fakat grafik tasarımcı olduğum için Adobe programlarını da kurmam gerekiyor.

Hocam Wine programı ile kullanabilirsiniz fakat tam performans alamazsınız onun yerine yukarıdaki arkadaşında belirttiği gibi dualboot yapabilirsiniz.

Konuyu sonuçlandırıyorum o zaman. Sonuç olarak kullanılabilir fakat tam performans alınmaz. bunun için dualbot yapılabilir. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…