Ubuntu üzerine vmbox kurup Windows 10 calistirmak

Shane Gill

Hectopat
Ben Ubuntu veya Kali Linux üzerine vmbox kurup Win10 yüklemek istiyorum. Fakat internette nasil yapilacagi ile ilgili pek bisey bulamadim. Bir seyleri de bozmak istemedigim icin buraya yaziyim dedim. Bir bilgisi olan var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
VmBox'u yazılım mağazasından indiriyorsun. İnternetten de İso'yu indirip yeni sanal bilgisayar kur gibi, bir tuş vardı ona basıyorsun, ardından dosyalardan İso'yu seçip kuruyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video güzel anlatmış.

Ben Ubuntu veya Kali Linux üzerine vmbox kurup Win10 yüklemek istiyorum. Fakat internette nasil yapilacagi ile ilgili pek bisey bulamadim. Bir seyleri de bozmak istemedigim icin buraya yaziyim dedim. Bir bilgisi olan var mi?

Sitesinde detaylı anlatım mevcut:

https://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads

Bir yöntem kullandığınız dağıtıma uygun paketi wget indirme_adresi.deb komutu ile ya da browser üzerinden download edin. Ardından terminal üzerinden sudo dpkg -i kurulum_dosyası.deb komutu ile ya da çift tıklayarak kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı