Çözüldü Ubuntu USB failed sorunu nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

otiplus

Femtopat
Daha fazla  
Olmuyor kurarken USB failed bott bug Bootstrap hatası veriyor 25.04 24.04 sürümlerinde sistemim:
Intel Core i5 4430.
AMD atı Radeon HD 8870.

Çözüm
Yaptım ama olmuyor hatta Ubuntu içinden kurulum programına read in write bile yaptım yok kuramıyorum ama balenaEtcher gibi programlar da işe yaramıyor çıkmaz yoldayım.

Merhaba, bugün bu sorunu çözdüm, bilgisayar içinde CSM'yi denedim ve 25.04 kurabildim (ISO'yu Rufus'dan yaptım)
Öncelikle en basit ve uygulaması kolay olan:
BIOS ayarlarından Secure boot ve Fast boot ayarını disabled yaparak ve USB yi farklı bir USB portuna takarak deneyin. (Tercihen USB 2.0)

Olmuyor kurarken USB failed bott bug Bootstrap hatası veriyor 25.04 24.04 sürümlerinde sistemim:
Intel Core i5 4430.
AMD atı Radeon HD 8870.
SecureBoot'u kapatıp deneyin.

Eğer bir işe yaramazsa ISO dosyasını Ventoy yada BalenaEtcher ile yazdırmayı deneyin.

Yaptım ama olmuyor hatta Ubuntu içinden kurulum programına read in write bile yaptım yok kuramıyorum ama balenaEtcher gibi programlar da işe yaramıyor çıkmaz yoldayım.

Merhaba, bugün bu sorunu çözdüm, bilgisayar içinde CSM'yi denedim ve 25.04 kurabildim (ISO'yu Rufus'dan yaptım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı