Ubuntu USB Görmüyor

06sercan

Hectopat
Ubuntu'ya geçeyim dedim, sonrasında beğenmez isem Windows 7 geri dönerim dedim. Fakat işler tahmin ettiğim gibi gitmedi. İlk başta iyi olsa da (dosyalar da gözüküyordu) şimdi gözükmüyor.

Normalde orada Toshiba yazması gerekirdi. lsusb yazdığım zaman terminale Toshiba karşıma çıkıyor
Ayrıca Rufus'da da aygıtım gözükmüyor.
Ayrıca Windows 7 ISO'sunu setup.exe ile yükleyeyim derken bir hata ile karşılaştım. Boot.wim hatası. Sebebi Windows 7'nin artık hizmete kapandığıymış
Portlarda ve USB'lerde hiçbir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor diğer bilgisayarlarda.
Bu arada C:'de Windows hayla duruyor system32 falan var içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde 2 farklı işletim sistemi mi çalıştıracaktınız yoksa Ubuntu'yu Windows'u silip mi kurdunuz?

Sistemde 2 farklı işletim sistemi mi çalıştıracaktınız yoksa Ubuntu'yu Windows'u silip mi kurdunuz?
Windowsu silip ubuntu kurdum
Şİmdi windows 7`e geri dönmek için elimden geleni yapıyorum fakat bootable yapmak için usbim gözükmesi gerek rufus programında
Ama windows kısmı hâlâ gözüküyor belkide silinmemiştir nasıl windows geçebilrim bütün windows dosyaları içinde

USB'nize iso dosyasını yazdırmak istiyorsanız xfburn programını indirip kullanabilirsiniz.

rufusda bootable programı fakat aygıt yerinde gözükmüyor sorun o işte terminale lsusb yazdığımda toshiba gözüküyor ama farklı usbleride deneedim bilgisayarımda onlarda gözzükmedi portta falanda sıkıntı yok

yok tek bu bilgisayarım var fakat winrarda şöyle birşey gözüküyor

Şuan Rufus'un USB'yi görmemesinden şikayetçisiniz anladığım kadarıyla. Linux Terminal'den .iso dosyasını bilgisayarınızdaki herhangi bir dizine atmayı dener misiniz?

onu nasıl yapacağım ?
şuan home/ozancan kısmına .iso dosyasını atmış bulunmaktayım fakat hâlâ aygıt kısmında gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…