lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 925 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:20 #1 Arkadaşlar USB ile boot ediyordum Ubuntu deneme amaçlı set pager = 1 diyordu biraz uzun bir cümleydi. Ne yapmam lazım? Anakartımda Secure Boot açık. USB Rufus ile ISO modunda yazıldı. lostchanceee dedi: Arkadaşlar USB ile boot ediyordum Ubuntu deneme amaçlı set pager = 1 diyordu biraz uzun bir cümleydi. Ne yapmam lazım? Anakartımda Secure Boot açık. USB Rufus ile ISO modunda yazıldı. Genişletmek için tıkla... Sorun çok basitmiş arkadaşlar. Rufus'ta FAT32 seçeneğini açıp kurulumu yapmak gerek. NTFS ile kuracaksanız eğer ki Secure Boot kapatmanız gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:45
Arkadaşlar USB ile boot ediyordum Ubuntu deneme amaçlı set pager = 1 diyordu biraz uzun bir cümleydi. Ne yapmam lazım? Anakartımda Secure Boot açık. USB Rufus ile ISO modunda yazıldı. lostchanceee dedi: Arkadaşlar USB ile boot ediyordum Ubuntu deneme amaçlı set pager = 1 diyordu biraz uzun bir cümleydi. Ne yapmam lazım? Anakartımda Secure Boot açık. USB Rufus ile ISO modunda yazıldı. Genişletmek için tıkla... Sorun çok basitmiş arkadaşlar. Rufus'ta FAT32 seçeneğini açıp kurulumu yapmak gerek. NTFS ile kuracaksanız eğer ki Secure Boot kapatmanız gerekiyor.