Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 21 Temmuz 2022 #1 Ben günlük kullanım ve yazılım ile uğraşıyorum. Bu yüzden Ubuntu'yu kurmayı düşünüyorum. Ama aynı zamanda hacking toollarına da merakım var. Ubuntu'ya Kali de bulunan toollardan istedigimi Ubuntu'ya kurabilir miyim?
Ben günlük kullanım ve yazılım ile uğraşıyorum. Bu yüzden Ubuntu'yu kurmayı düşünüyorum. Ama aynı zamanda hacking toollarına da merakım var. Ubuntu'ya Kali de bulunan toollardan istedigimi Ubuntu'ya kurabilir miyim?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 21 Temmuz 2022 #2 GitHub - LionSec/katoolin: Automatically install all Kali linux tools Automatically install all Kali linux tools. Contribute to LionSec/katoolin development by creating an account on GitHub. github.com
GitHub - LionSec/katoolin: Automatically install all Kali linux tools Automatically install all Kali linux tools. Contribute to LionSec/katoolin development by creating an account on GitHub. github.com
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 Bence günlük kullanım için Ubuntu. Yukarıdaki arkadaşın attığına göre de zaten araçlar da kurulabiliyor görünüşe göre.
Bence günlük kullanım için Ubuntu. Yukarıdaki arkadaşın attığına göre de zaten araçlar da kurulabiliyor görünüşe göre.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 21 Temmuz 2022 #4 aegeanfisk dedi: Bence günlük kullanım için Ubuntu. Yukarıdaki arkadaşın attığına göre de zaten araçlarda kurulabiliyor görünüşe göre. Genişletmek için tıkla... Evet 2 side Debian tabanlı ama yine de foruma da sorayım dedim.
aegeanfisk dedi: Bence günlük kullanım için Ubuntu. Yukarıdaki arkadaşın attığına göre de zaten araçlarda kurulabiliyor görünüşe göre. Genişletmek için tıkla... Evet 2 side Debian tabanlı ama yine de foruma da sorayım dedim.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 21 Temmuz 2022 #5 Kali Linux testing Kernel kullanıyor. Mint LTS kurup üstüne Kali toollarını indirin daha iyi olur. En azından ben böyle düşünüyorum.
Kali Linux testing Kernel kullanıyor. Mint LTS kurup üstüne Kali toollarını indirin daha iyi olur. En azından ben böyle düşünüyorum.