Ubuntu vs Kubuntu global theme

Daha fazla  
Kubuntu videoları izlerken kubuntuda global theme diye bir olay olduğunu gördüm. Bu normal Ubuntu'da mevcut mu bilen var mı?

Var.

sudo apt install gnome-tweaks

Daha sonra istediğin temayı kurup GNOME Tweaks üzerinden seçersin.

Örneğin: sudo apt install arc-theme

Gnome Tweaks uygulama olarak mı geliyor? Tam anlatamamış olabilirim. Videosunu atıyım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
5.53

Kubuntu da kullandım Ubuntu da kullandım. GNOME masaüstü kullanan dağıtımlarda temayı değiştirmek için GNOME Tweaks yüklemelisiniz. Zaten bu uygulama dahili repoda bulunduğu için güvenlik riski bulunma ihtimali yok. Resmi uygulama da olabilir tam emin değilim.

Gnome kullanıyorsan buradan tema yükleyebilirsin. Pling store'u da indirirsen yuklemesi daha kolay olur. Ayrıca Kerem00'in da dediği gibi gnome-tweaks yüklemelisiniz.

Ben Ubuntu kullanıyordum. Biraz dolaşayım dedim. Linux mint 20 kurdum. Kubuntu kurucaktım ama aynı olay Ubuntuda varsa oraya geri döneyim. Görünümü falan aşırı güzel

Ben Ubuntu kullanıyordum. Biraz dolaşayım dedim. Linux Mint 20 kurdum. Kubuntu kurucaktım ama aynı olay Ubuntu'da varsa oraya geri döneyim. Görünümü falan aşırı güzel
Ben dizüstümde Kubuntu, masaüstümde ise Ubuntu kullanıyorum. KDE Plasma'yı özelleştirdiğinizde güzel gözüküyor fakat GNOME'un da ayrı bir yeri var. İkisini de kullanabilirsiniz.

Pling Store'u nasıl kurabilirim? Bulamadım.
Pling-Store sitesine gidip sağ tarafta download butonundan indirin. İnen dosyaya sağ tıklayın. Özellikler'e tıklayıp izinler kısmından "bu dosyayı çalıştırılabilir olarak ayarla" gibi bir seçenek olması lazım en altta. Onun tikini işaretleyip tamam diyin. Çift tıklayıp çalıştırın.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-08-16 123456.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 55

Cursor indirdim mesela, bunun üzerinden mi kuracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…