transportt Femtopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 18 12 Eylül 2022 #1 Hangisi tercih edilmeli? Linux geçmişim var ve Windows'dan Linux'a tekrar geçiş yapacağım.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 12 Eylül 2022 #3 Bence ikisi de değil. Manjaro veya ElementaryOS.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #4 Mint veya Debian seçerdim. Ubuntu kullanışlı gözükse de çok fazla gereksiz paket barındırıyor gibi geliyor bana.
Mint veya Debian seçerdim. Ubuntu kullanışlı gözükse de çok fazla gereksiz paket barındırıyor gibi geliyor bana.
transportt Femtopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 18 12 Eylül 2022 #5 Silinen üye dedi: Bence ikisi de değil. Manjaro veya ElementaryOS. Genişletmek için tıkla... Manjaroyu sevmiyorum fakat ElementaryOS düşünülebilir.
Silinen üye dedi: Bence ikisi de değil. Manjaro veya ElementaryOS. Genişletmek için tıkla... Manjaroyu sevmiyorum fakat ElementaryOS düşünülebilir.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 12 Eylül 2022 #6 Silinen üye dedi: Bence ikisi de değil. Manjaro veya ElementaryOS. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım. Bu ElementaryOS'a ne oldu? Eskiden bu kadar fazla öneren yoktu. Önemli bir güncelleme mi aldı?
Silinen üye dedi: Bence ikisi de değil. Manjaro veya ElementaryOS. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım. Bu ElementaryOS'a ne oldu? Eskiden bu kadar fazla öneren yoktu. Önemli bir güncelleme mi aldı?
P Parendinate Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #7 Ubuntu ama 20.04 versiyonu. Mint'in kullandigi kernel surumu cok eski oldugu icin kisisel olarak fazla sevmiyorum. Oyun vs oynarken genelde problem cikartiyor.
Ubuntu ama 20.04 versiyonu. Mint'in kullandigi kernel surumu cok eski oldugu icin kisisel olarak fazla sevmiyorum. Oyun vs oynarken genelde problem cikartiyor.
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 13 Eylül 2022 #8 rydn dedi: Bu ElementaryOS'a ne oldu? Eskiden bu kadar fazla öneren yoktu. Önemli bir güncelleme mi aldı? Genişletmek için tıkla... Hicbir sey olmadi. Tabii ki yeni surumlerine daha iyi ozellikler ekleniyor. Kullanici sayisi artabilir, yani dogal olarak begenen kisiler de onerir.
rydn dedi: Bu ElementaryOS'a ne oldu? Eskiden bu kadar fazla öneren yoktu. Önemli bir güncelleme mi aldı? Genişletmek için tıkla... Hicbir sey olmadi. Tabii ki yeni surumlerine daha iyi ozellikler ekleniyor. Kullanici sayisi artabilir, yani dogal olarak begenen kisiler de onerir.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 13 Eylül 2022 #9 gumbald_amca dedi: Hiçbir şey olmadi. Tabii ki yeni surumlerine daha iyi ozellikler ekleniyor. Kullanici sayisi artabilir, yani dogal olarak begenen kisiler de önerir. Genişletmek için tıkla... Ben dizüstü cihazıma kurdum. Wi-Fi çekiyor gözükse de internete ulaşamıyorum.
gumbald_amca dedi: Hiçbir şey olmadi. Tabii ki yeni surumlerine daha iyi ozellikler ekleniyor. Kullanici sayisi artabilir, yani dogal olarak begenen kisiler de önerir. Genişletmek için tıkla... Ben dizüstü cihazıma kurdum. Wi-Fi çekiyor gözükse de internete ulaşamıyorum.
Linux Aliskanligi Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 2.505 Makaleler 7 Çözümler 40 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Eylül 2022 #10 Linux Mint. rydn dedi: Ben dizüstü cihazıma kurdum. Wi-Fi çekiyor gözükse de internete ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu?
Linux Mint. rydn dedi: Ben dizüstü cihazıma kurdum. Wi-Fi çekiyor gözükse de internete ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri kurdunuz mu?