N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #1 Merhaba ben Linux'a geçmek istiyorum ama Ubuntu ve Mint arasında kaldım. Performans ve görünüm için hangisi iyidir sizce? İlk defa Linux kullanacağım.
Merhaba ben Linux'a geçmek istiyorum ama Ubuntu ve Mint arasında kaldım. Performans ve görünüm için hangisi iyidir sizce? İlk defa Linux kullanacağım.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 27 Temmuz 2024 #2 Mint fakat Windows varken Linux'a asla gerek yok.
N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #3 The Destroyer dedi: Mint fakat Windows varken Linux'a asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım windowsda pek iyi sayılmaz.
The Destroyer dedi: Mint fakat Windows varken Linux'a asla gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım windowsda pek iyi sayılmaz.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 27 Temmuz 2024 #4 Düşük RAM işlemci kullanan versiyonları var.
N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #5 The Destroyer dedi: Düşük RAM işlemci kullanan versiyonları var. Genişletmek için tıkla... Çok kullandım ama bir farkı olmuyordu.
The Destroyer dedi: Düşük RAM işlemci kullanan versiyonları var. Genişletmek için tıkla... Çok kullandım ama bir farkı olmuyordu.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 27 Temmuz 2024 #6 O zaman Mint'e geç o da olmazsa en kötü Chrome OS kullanabilirsin.
N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #7 The Destroyer dedi: O zaman Mint'e geç o da olmazsa en kötü Chrome OS kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ubuntu nasıl sizce.
The Destroyer dedi: O zaman Mint'e geç o da olmazsa en kötü Chrome OS kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ubuntu nasıl sizce.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.050 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 27 Temmuz 2024 #8 The Destroyer dedi: O zaman Mint'e geç o da olmazsa en kötü Chrome OS kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine.
The Destroyer dedi: O zaman Mint'e geç o da olmazsa en kötü Chrome OS kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine.
N NeCo01 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 88 27 Temmuz 2024 #9 Fueren dedi: Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine. Genişletmek için tıkla... Mint Cinnamon geçmeyi düşünüyorum hocam.
Fueren dedi: Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine. Genişletmek için tıkla... Mint Cinnamon geçmeyi düşünüyorum hocam.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 27 Temmuz 2024 #10 Fueren dedi: Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine. Genişletmek için tıkla... Çünkü gereksiz, yazılımcı siber güvenlikçi olmayan adamın işi yok Windows gibi bir nimet varken.
Fueren dedi: Nedir bu Linux düşmanlığı? Sebebi nedir? Chrome OS'de bir Linux dağıtımı fakat berbat. Mint Xfce geçmesi daha iyi olur Chrome OS yerine. Genişletmek için tıkla... Çünkü gereksiz, yazılımcı siber güvenlikçi olmayan adamın işi yok Windows gibi bir nimet varken.