Ubuntu vs Ozon os vs Windows 10

H

Hayali PC

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bende 2 tane USB var. Birini Windows 8 format için ayarladım. Diğerini ise OS X 10.10 için ayarladım. Arkadaşlar sizce ben o USB'yi hangi işletim sistemi kurulumu için kullanayım? Benim düşündüğüm bir kaç işletim sistemi oldu: ubuntu, ozon os, Windows 10. Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz işletim sisteminin artı ve eksi yönlerini yazarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 nihai sürüm çıkınca onu yükle. Veya Windows 8.1 ile devam et. Tavsiyem Windows 8.1 kurmanız.

Windows her zaman Dünya'nın en iyi işletim sistemi olmuştur. İsterseniz MAC Kurun ama Windows her zaman ezici üstünlüğü elinde tutar.

Windows her zaman Dünya'nın en iyi işletim sistemi olmuştur. İsterseniz MAC Kurun ama Windows her zaman ezici üstünlüğü elinde tutar.
Windows her yüklenen program, her açılan program için ve yaptığı her işlem için donanımdan kendine komisyon alıyor. Ama en büyük windows şuan.

Ben her ne kadar MAC Taraftarı olsam da Windows Dünya'nın en güçlüsü şuanda size katılıyorum. +1

Windows 8.1 performansını hiçbirinde bulamazsın. MacOs oyun oynamayacaksan görselliğiyle mutlu eden bir sistem ama pcye kurulumu ve sıkıntısı bitmez , ubuntu pişmanlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…