Ubuntu vs. SteamOS

190483

Kilopat
Esenlikler arkadaşlar. Elimde bileşen kalitesi düşük bir laptop var. Windows 10 ile yormak ve lisansa ayrı para vermek istemiyorum. Sistem gerektirmeyen oyunlar oynayacağım. (CS Source, GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas, HL Source, Day of Defeat Source, COD 2 vs.) Linux kurmayı düşünüyorum. En popüler Linux olan Ubuntu ve Steam'in kendi işletim sistemi olan SteamOS arasındayım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Sistem:
Intel Celeron 847
4 GB RAM
Corsair Force LE200 120GB SSD (Bilgisayardaki tek iyi parça)

Steam OS'e şu an bulaşmanızı önermem, yok ben sadece oyun oynatabilecek bir işletim sistemi istiyorsanız ChimeraOS var.

Ben Ubuntu yerine PopOS öneririm, en azından kullanımı bana göre daha iyi, yanlız herkes sana farklı bir öneri sunacak bu yüzden kafan karışacak, sen istediğin ile başla.

Son düzenleme:
Ubuntu Xfce nasıldır peki? Onu önerenler de vardı hafif sistemler için.

Intel Celeron 847 ile 1.10 ghz hız oyun oynamak vb epey zorlar o sisteme win 7 iyi gider
Ben e5700 dual core 4 gb ram ve nvidia 9500 gt ile bile ubuntu zorlamıştı sistemi maalesef

Intel Celeron 847 ile 1.10 ghz hız oyun oynamak vb epey zorlar o sisteme win 7 iyi gider
Ben e5700 dual core 4 gb ram ve nvidia 9500 gt ile bile ubuntu zorlamıştı sistemi maalesef
Zaten sistem isteyen oyunlar oynamıyorum. İlk mesajda bahsettiğim gibi, oynadığım oyunlar CS Source, COD 2, GTA Vice City ayarında oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…