Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Mart 2022 #11 Mercedes.Benz dedi: macOS 12 Intel Core i5 Intel graphicks ekran kartı Linux kötü Windows güzel. Genişletmek için tıkla... AIDA 64 ile detaylı bilgi vermeniz gerek. Ayrıca Linux kötü değil, kötü olsa bile neden sordunuz ki?
Mercedes.Benz dedi: macOS 12 Intel Core i5 Intel graphicks ekran kartı Linux kötü Windows güzel. Genişletmek için tıkla... AIDA 64 ile detaylı bilgi vermeniz gerek. Ayrıca Linux kötü değil, kötü olsa bile neden sordunuz ki?
Mercedes.Benz Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 165 Yer Stuttgart/Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz RAM: 8,00 GB Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #12 Polorchen dedi: AIDA 64 ile detaylı bilgi vermeniz gerek. Ayrıca Linux kötü değil, kötü olsa bile neden sordunuz ki? Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmak için.
Polorchen dedi: AIDA 64 ile detaylı bilgi vermeniz gerek. Ayrıca Linux kötü değil, kötü olsa bile neden sordunuz ki? Genişletmek için tıkla... Karşılaştırmak için.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Mart 2022 #13 Ayrıca Ubuntu bir Linux distrosudur.
Mercedes.Benz Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 165 Yer Stuttgart/Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz RAM: 8,00 GB Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #14 Polorchen dedi: Ayrıca Ubuntu bir Linux distrosudur. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çok kullanışlı değil .exe çalışmıyor.
Polorchen dedi: Ayrıca Ubuntu bir Linux distrosudur. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama çok kullanışlı değil .exe çalışmıyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Mart 2022 #15 Mercedes.Benz dedi: Biliyorum ama çok kullanışlı değil .exe çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Onu Wine ile halledersiniz. Sadece Linux olsun demiyorum zaten.
Mercedes.Benz dedi: Biliyorum ama çok kullanışlı değil .exe çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Onu Wine ile halledersiniz. Sadece Linux olsun demiyorum zaten.
Mercedes.Benz Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 165 Yer Stuttgart/Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz RAM: 8,00 GB Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #16 Linux'ta exe çalıştırma ile alakalı makale varsa yollayabilir misiniz o zaman?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 4 Mart 2022 #17 Mercedes.Benz dedi: Linux'ta exe çalıştırma ile alakalı makale varsa yollayabilir misiniz o zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mercedes.Benz dedi: Linux'ta exe çalıştırma ile alakalı makale varsa yollayabilir misiniz o zaman? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sh00ter Yoctopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #18 Cevap veriyorum; Triple boot
Mercedes.Benz Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 165 Yer Stuttgart/Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz RAM: 8,00 GB Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #19 altotziki dedi: Windows 11. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben kararımı verdim W11 kullanacağım Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
altotziki dedi: Windows 11. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ben kararımı verdim W11 kullanacağım Polorchen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.