ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mart 2022 #1 Merhabalar. Ben Ventoy ile Windows 10 kurmaya çalışıyorum lakin böyle bir hata veriyor: Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 6 Mart 2022 #2 Hocam bende laptopumda Ventoy ile bu sorunu yaşadım direkt yazdırıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mart 2022 #3 GG PLAYER dedi: Hocam bende laptopumda Ventoy ile bu sorunu yaşadım direkt yazdırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam woeusb tarzı uygulamlar ile denedim lakin onlarda da farklı hatalar alıyorum. Artı 0 Eksi
GG PLAYER dedi: Hocam bende laptopumda Ventoy ile bu sorunu yaşadım direkt yazdırıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam woeusb tarzı uygulamlar ile denedim lakin onlarda da farklı hatalar alıyorum.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 6 Mart 2022 #4 Hocam balenaEtcher denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mart 2022 #5 GG PLAYER dedi: Hocam balenaEtcher denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam şimdi deneyeceğim. GG PLAYER dedi: Hocam balenaEtcher denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir uyarı veriyor. Artı 0 Eksi
GG PLAYER dedi: Hocam balenaEtcher denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim hocam şimdi deneyeceğim. GG PLAYER dedi: Hocam balenaEtcher denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir uyarı veriyor.