Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Ubuntu 20.04 kurdum. Wine kurarken benden oturum şifresi istiyor. Yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Yardımcı olabilecek bir kişi var mı? Udo apt install Wine64. [sudo] password for semih: Ddsorry, try again. [sudo] password for semih: Sorry, try again. [sudo] password for semih: Şifre yazamıyoum.
Arkadaşlar Ubuntu 20.04 kurdum. Wine kurarken benden oturum şifresi istiyor. Yazmak istiyorum ama yazamıyorum. Yardımcı olabilecek bir kişi var mı? Udo apt install Wine64. [sudo] password for semih: Ddsorry, try again. [sudo] password for semih: Sorry, try again. [sudo] password for semih: Şifre yazamıyoum.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 15 Şubat 2021 #2 Şifreniz görünmeden yazılıyor, şifrenizi girdikten sonra enter'a basın. Karakterler gizleniyor yani.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 15 Şubat 2021 #3 O siyah ekranda normalde parolanız haneler şeklinde gözükmez ancak yine de yazılmaktadır. Şifreyi tam yazıp denediniz mi?
O siyah ekranda normalde parolanız haneler şeklinde gözükmez ancak yine de yazılmaktadır. Şifreyi tam yazıp denediniz mi?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Parolalar onay ekranında gözükmez. Sen yazdığına emin ol, sonra devam et.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #5 Evet denedim ama yanlış dedi. Mithat Berhan dedi: O siyah ekranda normalde parolanız haneler şeklinde gözükmez ancak yine de yazılmaktadır. Şifreyi tam yazıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: Şifreniz görünmeden yazılıyor, şifrenizi girdikten sonra Enter'a basın. Karakterler gizleniyor yani. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Parolalar onay ekranında gözükmez. Sen yazdığına emin ol, sonra devam et. Genişletmek için tıkla...
Evet denedim ama yanlış dedi. Mithat Berhan dedi: O siyah ekranda normalde parolanız haneler şeklinde gözükmez ancak yine de yazılmaktadır. Şifreyi tam yazıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: Şifreniz görünmeden yazılıyor, şifrenizi girdikten sonra Enter'a basın. Karakterler gizleniyor yani. Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Parolalar onay ekranında gözükmez. Sen yazdığına emin ol, sonra devam et. Genişletmek için tıkla...
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #6 Semihfuat32 dedi: Evet denedim, ama yanlış dedi. Genişletmek için tıkla... Parolanı kurulumdayken doğru yazdığına emin misin?
Semihfuat32 dedi: Evet denedim, ama yanlış dedi. Genişletmek için tıkla... Parolanı kurulumdayken doğru yazdığına emin misin?
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #7 evet. Zurnadürüm dedi: Parolanı kurulumdayken doğru yazdığına emin misin? Genişletmek için tıkla...
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 15 Şubat 2021 #8 Parolalar normal olarak görünmez. Aşağıdakini terminale yapıştırırsan şifren * işareti ile görünür. Emin olursun. Kod:Panoya kopyala sudo mkdir -p /etc/sudoers.d/; sudo touch /etc/sudoers.d/0pwfeedback; echo 'Defaults pwfeedback' | sudo tee /etc/sudoers.d/0pwfeedback; sudo chmod 440 /etc/sudoers.d/0pwfeedback
Parolalar normal olarak görünmez. Aşağıdakini terminale yapıştırırsan şifren * işareti ile görünür. Emin olursun. Kod:Panoya kopyala sudo mkdir -p /etc/sudoers.d/; sudo touch /etc/sudoers.d/0pwfeedback; echo 'Defaults pwfeedback' | sudo tee /etc/sudoers.d/0pwfeedback; sudo chmod 440 /etc/sudoers.d/0pwfeedback
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #9 Görkem Han dedi: Parolalar normal olarak görünmez. Aşağıdakini terminale yapıştırırsan şifren * işareti ile görünür. Emin olursun. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama hata veriyor.
Görkem Han dedi: Parolalar normal olarak görünmez. Aşağıdakini terminale yapıştırırsan şifren * işareti ile görünür. Emin olursun. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim ama hata veriyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #10 Semihfuat32 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... su ile root olabiliyor musun? Olabiliyorsan, Kod:Panoya kopyala passwd "kullanıcı adın" İle parolanı değişmeyi dene. Fakat parolanı doğru yazdığına dikkat et.
Semihfuat32 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... su ile root olabiliyor musun? Olabiliyorsan, Kod:Panoya kopyala passwd "kullanıcı adın" İle parolanı değişmeyi dene. Fakat parolanı doğru yazdığına dikkat et.