4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 15 Şubat 2021 #11 Ubuntu mağazasından yüklemeyi deneyin.
Semihfuat32 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 15 Şubat 2021 #12 Zurnadürüm dedi: su ile root olabiliyor musun? Olabiliyorsan, Kod:Panoya kopyala passwd "kullanıcı adın" İle parolanı değişmeyi dene. Fakat parolanı doğru yazdığına dikkat et. Genişletmek için tıkla... şimdide bu hatayı veriyor. : Hatalı girdi satır 60 list dosya /etc/apt/sources.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. E: Hatalı girdi satır 60 list dosya /etc/apt/sources.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. 401916 dedi: Ubuntu mağazasından yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... mağazasında bulamadım. Konu kapanabilir.Hatayı eski yazılımı kaldırarak hallettim.
Zurnadürüm dedi: su ile root olabiliyor musun? Olabiliyorsan, Kod:Panoya kopyala passwd "kullanıcı adın" İle parolanı değişmeyi dene. Fakat parolanı doğru yazdığına dikkat et. Genişletmek için tıkla... şimdide bu hatayı veriyor. : Hatalı girdi satır 60 list dosya /etc/apt/sources.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. E: Hatalı girdi satır 60 list dosya /etc/apt/sources.list (Component) E: Kaynak listesi okunamadı. 401916 dedi: Ubuntu mağazasından yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... mağazasında bulamadım. Konu kapanabilir.Hatayı eski yazılımı kaldırarak hallettim.