FreeDOS alır USB ile yüklersiniz hocam, elinizde Ubuntu yüklü USB'mi yok acaba.
Dahili olarak ubuntu yüklü gelmesinin ekstra bir avantajı yok. Aksine işletim sistemi var diye daha yüksek fiyatlandırmada yapılabilir.Ondan değil almayı düşünüyorum ondan.
Ubuntu kullanacak biri kurmak ile ugrasmaz. Ayrica Ubuntu ile kurulu gelen bilgisayarlarda GNU/Linux ile tam uyumluluk garantilenir ve daha yuksek fiyatlandirilma yapilmaz, Ubuntu dahil cogu GNU/Linux distrosu lisans ucreti almaz.Dahili olarak Ubuntu yüklü gelmesinin ekstra bir avantajı yok. Aksine işletim sistemi var diye daha yüksek fiyatlandırmada yapılabilir.
Ubuntu lisans ücreti alıyor demedim. Ubuntu yüklü diye bilgisayar satıcıları daha fazla para kazanmak için ekstra fiyat ekleyebilir.Ubuntu kullanacak biri kurmak ile ugrasmaz. Ayrica Ubuntu ile kurulu gelen bilgisayarlarda GNU/Linux ile tam uyumluluk garantilenir ve daha yuksek fiyatlandirilma yapilmaz, Ubuntu dahil cogu GNU/Linux distrosu lisans ucreti almaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.