4 486759 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 7 1 Mart 2021 #1 Ubuntu üzerinde sorunsuz bir şekilde amdgpu ile mining yapabilen var mı?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 1 Mart 2021 #2 Onu bilmiyorum ama ekran kartları windowsda kazım olarak diğer işletim sistemlerine göre daha iyi diye biliyorum ben. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Onu bilmiyorum ama ekran kartları windowsda kazım olarak diğer işletim sistemlerine göre daha iyi diye biliyorum ben. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Onu bilmiyorum ama ekran kartları windowsda kazım olarak diğer işletim sistemlerine göre daha iyi diye biliyorum ben. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hive-OS var hocam, çok daha iyi, az yer kaplıyor hem de. Ve uzaktan O.C. gibi ayarları yapmak kolay gibi gözüküyor.
Chitoge Kirisaki dedi: Onu bilmiyorum ama ekran kartları windowsda kazım olarak diğer işletim sistemlerine göre daha iyi diye biliyorum ben. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Genişletmek için tıkla... Hive-OS var hocam, çok daha iyi, az yer kaplıyor hem de. Ve uzaktan O.C. gibi ayarları yapmak kolay gibi gözüküyor.