Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 16 Mart 2021 #11 uok825 dedi: Windowsda diskim basit disk olarak gözüküyor. Format atma sırasında ekranda sadece SSD vardı, diskpart ile volumelere baktığımda görünüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, bilgimi aşıyor bu konu. @OzgunP
uok825 dedi: Windowsda diskim basit disk olarak gözüküyor. Format atma sırasında ekranda sadece SSD vardı, diskpart ile volumelere baktığımda görünüyorlardı. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, bilgimi aşıyor bu konu. @OzgunP
uok825 Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 366 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2021 #12 Arsenik dedi: Bilemiyorum, bilgimi aşıyor bu konu. @OzgunP Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için. Yardım bekliyorum. -- Hala yardım lazım Son düzenleme: 16 Mart 2021
Arsenik dedi: Bilemiyorum, bilgimi aşıyor bu konu. @OzgunP Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için. Yardım bekliyorum. -- Hala yardım lazım