kadir_yonderly Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #1 Merhaba arkadaşlar,. Linux'un Ubuntu dağıtımını kullanıyorum ve GNOME extensions sitesi üzerinden kabuk eklentisi yapamıyorum. Denilen kodları yazdım ama yine de beceremedim. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot from 2022-10-27 21-14-43.png 231,4 KB · Görüntüleme: 82 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2022
Merhaba arkadaşlar,. Linux'un Ubuntu dağıtımını kullanıyorum ve GNOME extensions sitesi üzerinden kabuk eklentisi yapamıyorum. Denilen kodları yazdım ama yine de beceremedim. Bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
yucelalkan Centipat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Gnome Shell Extensions Manager programını kurabilirsiniz. Bu program ile eklenti arayıp yükleyebilir veya yüklü olan eklentileri görebilirsiniz. sudo apt install gnome-shell-extension-manager
Gnome Shell Extensions Manager programını kurabilirsiniz. Bu program ile eklenti arayıp yükleyebilir veya yüklü olan eklentileri görebilirsiniz. sudo apt install gnome-shell-extension-manager
kadir_yonderly Femtopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 yucelalkan dedi: Gnome Shell Extensions Manager programını kurabilirsiniz. Bu program ile eklenti arayıp yükleyebilir veya yüklü olan eklentileri görebilirsiniz. sudo apt install gnome-shell-extension-manager Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
yucelalkan dedi: Gnome Shell Extensions Manager programını kurabilirsiniz. Bu program ile eklenti arayıp yükleyebilir veya yüklü olan eklentileri görebilirsiniz. sudo apt install gnome-shell-extension-manager Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.