Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 24 Mart 2025 #1 Intel Arc A750 ekran kartım var. Ubuntu'ya yeni geçtim. W11 de ekran kartı woltajını 130W'a sabitliyordum. Linux'ta bunu yapabilmemin bir imkanı var mı?
Intel Arc A750 ekran kartım var. Ubuntu'ya yeni geçtim. W11 de ekran kartı woltajını 130W'a sabitliyordum. Linux'ta bunu yapabilmemin bir imkanı var mı?
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.269 Makaleler 4 Çözümler 36 26 Mart 2025 #2 Şöyle bir araç bulunuyor: GitHub - ilya-zlobintsev/LACT: Linux GPU Configuration And Monitoring Tool Linux GPU Configuration And Monitoring Tool. Contribute to ilya-zlobintsev/LACT development by creating an account on GitHub. github.com Ama tam istediğiniz şeyi karşılıyor mu emin değilim
Şöyle bir araç bulunuyor: GitHub - ilya-zlobintsev/LACT: Linux GPU Configuration And Monitoring Tool Linux GPU Configuration And Monitoring Tool. Contribute to ilya-zlobintsev/LACT development by creating an account on GitHub. github.com Ama tam istediğiniz şeyi karşılıyor mu emin değilim