Ubuntu'da masaüstüne nasıl kısayol oluşturulur?

ralinus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün gece Ubuntu 24.04 LTS indirdim Steam, Discord gibi programları kurdum fakat masaütsüne kısayollarını atamıyorum. Örenğin Steam'den indirdiğim bir oyunu da masaüstüne kısayol olarak atamıyorum, nasıl yapabileceğimi söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hemen deniyorum hocam.

Sizi de biraz darlıyorum fakat kurarken hatasını alıyorum. Oradaki paketleri de terminalden kurmuş olmama rağmen bağdaştıramıyor sanırım kendini.

Sanırım tarayıcı olarak Chrome yerine Opera kullandığım için bilgisayarla eklenti kendini eşleştiremiyor.

Ben GNOME kullanırkende Firefox kullanıyordum bende eklentiler otomatik kuruluyordu.

Ben GNOME kullanırkende Firefox kullanıyordum bende eklentiler otomatik kuruluyordu.

Ama yine de Chrome kur ama Linux'ta Chrome yok Chromium var. Chrome'dan farkı yok.

Ama yine de Chrome kur ama Linux'ta Chrome yok Chromium var. Chrome'dan farkı yok.

Direkt Chrome indir bu arada. Ve sorun cidden Opera kullanmamdaymış Opera için devre dışı bırakmışlar bilgisayar için bağdaştırmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…