kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Yeni Ubuntu kurdum ve biraz hack işlerine merak saldım. Katoolin kurmaya çalıştım. Her şeyi yaptım ama katoolin.py dosyasını çalıştırırken Python komutu bulunamadı diyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Merhabalar. Yeni Ubuntu kurdum ve biraz hack işlerine merak saldım. Katoolin kurmaya çalıştım. Her şeyi yaptım ama katoolin.py dosyasını çalıştırırken Python komutu bulunamadı diyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Nisan 2021 #2 sudo katoolin dene.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #3 runit dedi: python3 katoolin.py dene. Genişletmek için tıkla... Yanlış sanırım, python2 katoolin.py olması lazım. Hata alırsanız: sudo python2 katoolin.py yapın, olacaktır.
runit dedi: python3 katoolin.py dene. Genişletmek için tıkla... Yanlış sanırım, python2 katoolin.py olması lazım. Hata alırsanız: sudo python2 katoolin.py yapın, olacaktır.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Nisan 2021 #4 Sanch dedi: Yanlış sanırım, python2 katoolin.py olması lazım. Genişletmek için tıkla... Geç gördüm yukarısını. Düzelttim. Bu arada python2 eski sürüm, artık 3 geçerli.
Sanch dedi: Yanlış sanırım, python2 katoolin.py olması lazım. Genişletmek için tıkla... Geç gördüm yukarısını. Düzelttim. Bu arada python2 eski sürüm, artık 3 geçerli.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #5 runit dedi: Geç gördüm yukarısını. Düzelttim. Bu arada python2 eski sürüm, artık 3 geçerli. Genişletmek için tıkla... Kod Python 2 ile yazılmış. Dikkatli olalım lütfen. Python 2 ile çalıştırması lazım.
runit dedi: Geç gördüm yukarısını. Düzelttim. Bu arada python2 eski sürüm, artık 3 geçerli. Genişletmek için tıkla... Kod Python 2 ile yazılmış. Dikkatli olalım lütfen. Python 2 ile çalıştırması lazım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Nisan 2021 #6 Sanch dedi: Kod Python 2 ile yazılmış. Dikkatli olalım lütfen. Python 2 ile çalıştırması lazım. Genişletmek için tıkla... Python2 kurulu değilken nasıl çalıştırsın ki?
Sanch dedi: Kod Python 2 ile yazılmış. Dikkatli olalım lütfen. Python 2 ile çalıştırması lazım. Genişletmek için tıkla... Python2 kurulu değilken nasıl çalıştırsın ki?
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #7 runit dedi: Python2 kurulu değilken nasıl çalıştırsın ki? Genişletmek için tıkla... Ubuntu işletim sisteminde Python 2 kurulu geliyor. Olmazsa da sudo apt install python2 yapar.
runit dedi: Python2 kurulu değilken nasıl çalıştırsın ki? Genişletmek için tıkla... Ubuntu işletim sisteminde Python 2 kurulu geliyor. Olmazsa da sudo apt install python2 yapar.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Nisan 2021 #8 Sanch dedi: Ubuntu işletim sisteminde Python 2 kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü ile 3'e geçiş yaptıkları için kurulu değil diye biliyorum.
Sanch dedi: Ubuntu işletim sisteminde Python 2 kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü ile 3'e geçiş yaptıkları için kurulu değil diye biliyorum.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #9 runit dedi: Yeni sürümü ile 3'e geçiş yaptıkları için kurulu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, sudo apt install python2 ile kurabilir.
runit dedi: Yeni sürümü ile 3'e geçiş yaptıkları için kurulu değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, sudo apt install python2 ile kurabilir.
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #10 Şunu deneyin; ./katoolin.py Olmaz ise; Sudo apt install --reinstall Python2; apt install --reinstall Python3.
Şunu deneyin; ./katoolin.py Olmaz ise; Sudo apt install --reinstall Python2; apt install --reinstall Python3.