Genelde ekran karti surucusu yuklenemezse olur boyle seyler.Merhaba, Ubuntu bilgisayarımı sabah açınca siyah ekran verip sol üstünde sabit bir imleçle kaldı. Pek çok şey denedim olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Peki nasıl yükleyebilirim ?Genelde ekran karti surucusu yuklenemezse olur boyle seyler.
Ilk Boot icin surucusuz baslat secenegi verebilirsin. Gelismis secenekler gibi bir sey olmasi lazim ordan uyumluluk modu veya ona benzer bir secenekle acip surucuyu kendin elinle kurabilirsin.Peki nasıl yükleyebilirim ?
Kurtarma kipi ile açmayı dene.
apt install -f
Denedim ama bir şey olmadı :/Boş alan kalmadığı için sorun yaşıyorsun. Kurtarma kipinde sırasıyla şu seçenekleri kullan.
network
clean
root
Sonra şu komutu çalıştırmayı dene.
Kod:apt install -f
Yeniden başlattım yine sol üstte sabit imleçle kaldı. Resume ile başlattım. Ekran tamamen siyah oldu. Yine de yardımlarınız için çok çok teşekkür ederimŞimdi yeniden başlat. Çözülmediyse, kurtarma kipindeki resume seçeneği ile başlatırsın.
BAşka bir öneriniz var mı acaba ?Şimdi yeniden başlat. Çözülmediyse, kurtarma kipindeki resume seçeneği ile başlatırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.