eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 Flakko dedi: Programa gerek yok. USB'yi normal takın ve ISO dosyasını Mount edin. ISO'nun içindekileri kopyalayın. İşlem bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dün yaptım onu ama olmadı Sol üstte _ çizgisi var ysnıp sönüyor
Flakko dedi: Programa gerek yok. USB'yi normal takın ve ISO dosyasını Mount edin. ISO'nun içindekileri kopyalayın. İşlem bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dün yaptım onu ama olmadı Sol üstte _ çizgisi var ysnıp sönüyor
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 4 Nisan 2022 #12 eater dedi: Ubuntu kullanıyorum. Windows'a geçeceğim ama ISO'yu yazdıramadım, nasıl yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi? Bende de aynı sorun var BIOS'um USB'yi görmüyor doğru yazamıyor ISO'yu.
eater dedi: Ubuntu kullanıyorum. Windows'a geçeceğim ama ISO'yu yazdıramadım, nasıl yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi? Bende de aynı sorun var BIOS'um USB'yi görmüyor doğru yazamıyor ISO'yu.
O oyayeronu Centipat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 212 Çözümler 8 4 Nisan 2022 #13 sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin && sudo pip3 install WoeUSB-ng Bu komut ile WoeUSB'yi yukleyebilmeniz lazim.
sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin && sudo pip3 install WoeUSB-ng Bu komut ile WoeUSB'yi yukleyebilmeniz lazim.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 4 Nisan 2022 #14 oyayeronu dedi: sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin && sudo pip3 install WoeUSB-ng Bu komut ile WoeUSB'yi yukleyebilmeniz lazim. Genişletmek için tıkla... Woe kurulu şu an yazıyor ama bakalım BIOS bunu da görecek mi? Linux yazınca görüyor ama Windows yazınca bir türlü görmüyor.
oyayeronu dedi: sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin && sudo pip3 install WoeUSB-ng Bu komut ile WoeUSB'yi yukleyebilmeniz lazim. Genişletmek için tıkla... Woe kurulu şu an yazıyor ama bakalım BIOS bunu da görecek mi? Linux yazınca görüyor ama Windows yazınca bir türlü görmüyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #15 Dubreuil dedi: Woe kurulu şu an yazıyor ama bakalım BIOS bunu da görecek mi? Linux yazınca görüyor ama Windows yazınca bir türlü görmüyor. Genişletmek için tıkla... Woe ile görür.
Dubreuil dedi: Woe kurulu şu an yazıyor ama bakalım BIOS bunu da görecek mi? Linux yazınca görüyor ama Windows yazınca bir türlü görmüyor. Genişletmek için tıkla... Woe ile görür.