SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Aralık 2022 #1 Bir anda aklıma geldi oynayasım geldi. İndirdim fakat açılmıyor, desteklemiyor mu? Destekliyorsa nasıl açacağım?
Bir anda aklıma geldi oynayasım geldi. İndirdim fakat açılmıyor, desteklemiyor mu? Destekliyorsa nasıl açacağım?
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 8 Aralık 2022 #2 Hiç nostalji olsun falan diye indireyim demeyin. 5 dakikada kanser olup çıkarsınız, ayrıca aklınızdaki tüm güzel anılar da yok olur.
Hiç nostalji olsun falan diye indireyim demeyin. 5 dakikada kanser olup çıkarsınız, ayrıca aklınızdaki tüm güzel anılar da yok olur.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #3 156318 dedi: Hiç nostalji olsun falan diye indireyim demeyin. 5 dakikada kanser olup çıkarsınız, ayrıca aklınızdaki tüm güzel anılar da yok olur. Genişletmek için tıkla... Eski tatıda vermez zaten.
156318 dedi: Hiç nostalji olsun falan diye indireyim demeyin. 5 dakikada kanser olup çıkarsınız, ayrıca aklınızdaki tüm güzel anılar da yok olur. Genişletmek için tıkla... Eski tatıda vermez zaten.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Aralık 2022 #4 Yine de bir 10 dk oynayıp cıkacagım biliyorum P2W oldugunu.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #5 SouSage dedi: Yine de bir 10 dk oynayıp cıkacagım biliyorum P2W oldugunu. Genişletmek için tıkla... Ben Wolfteam classic indirip girmiştim ama onu da hileler mahvetmişti şimdi durum ne bilmiyorum.
SouSage dedi: Yine de bir 10 dk oynayıp cıkacagım biliyorum P2W oldugunu. Genişletmek için tıkla... Ben Wolfteam classic indirip girmiştim ama onu da hileler mahvetmişti şimdi durum ne bilmiyorum.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #6 Wine kurup oyunu kurabilmeniz lazım.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Aralık 2022 #7 Brs_16 dedi: Ben Wolfteam classic indirip girmiştim ama onu da hileler mahvetmişti şimdi durum ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ubuntu icin soruyorum hocam windowsta acılır. oduncu_yılmaz dedi: Wine kurup oyunu kurabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Wine vesaire tamam launchere giriyorum başlat diyorum launcher gidiyo sonra hic bir şey acılmıyor.
Brs_16 dedi: Ben Wolfteam classic indirip girmiştim ama onu da hileler mahvetmişti şimdi durum ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ubuntu icin soruyorum hocam windowsta acılır. oduncu_yılmaz dedi: Wine kurup oyunu kurabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Wine vesaire tamam launchere giriyorum başlat diyorum launcher gidiyo sonra hic bir şey acılmıyor.
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 8 Aralık 2022 #8 SouSage dedi: Yine de bir 10 dk oynayıp cıkacagım biliyorum P2W oldugunu. Genişletmek için tıkla... Hocam kurt modu bitti artık. OG dövmesi var herkeste ve tek atıyor. Sadece insan VS insan girilir.
SouSage dedi: Yine de bir 10 dk oynayıp cıkacagım biliyorum P2W oldugunu. Genişletmek için tıkla... Hocam kurt modu bitti artık. OG dövmesi var herkeste ve tek atıyor. Sadece insan VS insan girilir.
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 437 Makaleler 4 Çözümler 1 8 Aralık 2022 #9 SouSage dedi: Ubuntu icin soruyorum hocam Windows'ta acılır. Wine vesaire tamam Launcher'e giriyorum başlat diyorum Launcher gidiyor sonra hiçbir şey acılmıyor. Genişletmek için tıkla... wolfteam ubuntuda oynanır mı? burada Wine diye bir şeyden bahsediyorlar umarım kurabilirsin oyunu.
SouSage dedi: Ubuntu icin soruyorum hocam Windows'ta acılır. Wine vesaire tamam Launcher'e giriyorum başlat diyorum Launcher gidiyor sonra hiçbir şey acılmıyor. Genişletmek için tıkla... wolfteam ubuntuda oynanır mı? burada Wine diye bir şeyden bahsediyorlar umarım kurabilirsin oyunu.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Aralık 2022 #10 Brs_16 dedi: wolfteam ubuntuda oynanır mı? burada Wine diye bir şeyden bahsediyorlar umarım kurabilirsin oyunu. Genişletmek için tıkla... Hocam Wine var zaten ama dedigim gibi Launcher'de başlat deyince ekran gidiyor bir şey acılmıyor.
Brs_16 dedi: wolfteam ubuntuda oynanır mı? burada Wine diye bir şeyden bahsediyorlar umarım kurabilirsin oyunu. Genişletmek için tıkla... Hocam Wine var zaten ama dedigim gibi Launcher'de başlat deyince ekran gidiyor bir şey acılmıyor.