Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 5 Nisan 2023 #1 Yeni laptop aldım, Ubuntu ile geldi. Windows 10 kurmak istiyorum fakat USB belleğim yok. Media Creation Tool açınca hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Yeni laptop aldım, Ubuntu ile geldi. Windows 10 kurmak istiyorum fakat USB belleğim yok. Media Creation Tool açınca hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 5 Nisan 2023 #2 USB olmadan kuramazsın. Son düzenleme: 5 Nisan 2023
esyal21 Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.332 Çözümler 11 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #3 Edin Dzekoo dedi: Yeni laptop aldım, Ubuntu ile geldi. Windows 10 kurmak istiyorum fakat USB belleğim yok. Media Creation Tool açınca hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... En yakın bilgisayar tamircisine giderek kurdurabilirsin.
Edin Dzekoo dedi: Yeni laptop aldım, Ubuntu ile geldi. Windows 10 kurmak istiyorum fakat USB belleğim yok. Media Creation Tool açınca hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... En yakın bilgisayar tamircisine giderek kurdurabilirsin.
iamshared Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Nisan 2023 #4 Format için bilgisayarcılara 1 kuruş vermek bile sinirimi bozuyo. Bence USB bellek alıp kendin temiz kurulum yap.
Format için bilgisayarcılara 1 kuruş vermek bile sinirimi bozuyo. Bence USB bellek alıp kendin temiz kurulum yap.
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 5 Nisan 2023 #5 Hocam yaklaşık 7 senedir format atmadığım PC kalmadı ama ilk defa Ubuntu kullandım. En yakın markete giderek bir flash bellek satın aldım. Biraz sonra kuracağım. Sağ olun iyi Sosyaller.
Hocam yaklaşık 7 senedir format atmadığım PC kalmadı ama ilk defa Ubuntu kullandım. En yakın markete giderek bir flash bellek satın aldım. Biraz sonra kuracağım. Sağ olun iyi Sosyaller.