Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 1 Ağustos 2024 #1 Şu an Ubuntu kullanıyorum ama Windows'a geçmem gerekiyor USB kayboldu USB'siz nasıl geçerim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yapabilir miyim? Son düzenleme: 1 Ağustos 2024
Şu an Ubuntu kullanıyorum ama Windows'a geçmem gerekiyor USB kayboldu USB'siz nasıl geçerim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki gibi yapabilir miyim?
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Çok sağlıklı olmaz.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 1 Ağustos 2024 #3 Soru. Efe Yakup Karahanlı dedi: Çok sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok geçeyim yeter zaten eski PC.
Soru. Efe Yakup Karahanlı dedi: Çok sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok geçeyim yeter zaten eski PC.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Efrect dedi: Sıkıntı yok geçeyim yeter zaten eski PC. Genişletmek için tıkla... O zaman videodaki gibi yap.
Efrect dedi: Sıkıntı yok geçeyim yeter zaten eski PC. Genişletmek için tıkla... O zaman videodaki gibi yap.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 1 Ağustos 2024 #5 Efe Yakup Karahanlı dedi: O zaman videodaki gibi yap. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hem Ubuntu hem de Windows'u silip beni boşlukta bırakma riski yok değil mi bunu yaparsam. 2. bilgisayarım yanımda değil şu anda.
Efe Yakup Karahanlı dedi: O zaman videodaki gibi yap. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hem Ubuntu hem de Windows'u silip beni boşlukta bırakma riski yok değil mi bunu yaparsam. 2. bilgisayarım yanımda değil şu anda.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 Efrect dedi: Bilgisayarın hem Ubuntu hem de Windows'u silip beni boşlukta bırakma riski yok değil mi bunu yaparsam. 2. bilgisayarım yanımda değil şu anda. Genişletmek için tıkla... Efe Yakup Karahanlı dedi: Çok sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi.
Efrect dedi: Bilgisayarın hem Ubuntu hem de Windows'u silip beni boşlukta bırakma riski yok değil mi bunu yaparsam. 2. bilgisayarım yanımda değil şu anda. Genişletmek için tıkla... Efe Yakup Karahanlı dedi: Çok sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 1 Ağustos 2024 #7 Ya marketten ucuzundan al bir tane gitsin. Çok da önemli değil.
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 1 Ağustos 2024 #8 Fueren dedi: Ya marketten ucuzundan al bir tane gitsin. Çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam markette en ucuzu 200 lira falan 8 GB'lik 50ye falan olsa alacağım 32 satıyolar.
Fueren dedi: Ya marketten ucuzundan al bir tane gitsin. Çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam markette en ucuzu 200 lira falan 8 GB'lik 50ye falan olsa alacağım 32 satıyolar.
Efe Yakup Karahanlı Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 Efrect dedi: Hocam markette en ucuzu 200 lira falan 8 GB'lik 50ye falan olsa alacağım 32 satıyolar. Genişletmek için tıkla... 8 GB nerede 200 lira?
Efrect dedi: Hocam markette en ucuzu 200 lira falan 8 GB'lik 50ye falan olsa alacağım 32 satıyolar. Genişletmek için tıkla... 8 GB nerede 200 lira?
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.042 Çözümler 8 1 Ağustos 2024 #10 Efe Yakup Karahanlı dedi: 8 GB nerede 200 lira? Genişletmek için tıkla... 32 200 lira 8 yok ki. Menuentryi doğru mu yaptım?
Efe Yakup Karahanlı dedi: 8 GB nerede 200 lira? Genişletmek için tıkla... 32 200 lira 8 yok ki. Menuentryi doğru mu yaptım?