Çözüldü UbuntuDDE nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hisa karaali

Decapat
Yer
Ispanya madrid
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir ay kadar Linux dağıtım önerisi istemiştim. Liux Mint kurdum ama ben pek anlamadığımdan bilgisayarcı arkadaşıma kurduttum. Pek alışamıyorum sistem iyi ama ben bir türlü alışamadım. Açıkçası Ubuntu'ya geçmeyecektim ağır olduğu için ama RAM takviyesi yaptıktan sonra geçmeye karar verdim. Kurulumdan anlamadığımdan sizden yardım istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. Kuracağım dağıtım UbuntuDDE 20.10

Çözüm
Tamam kurabilirsiniz sıkıntı olmaz o sistem için, bu video işinizi görecektir sanırım. Dual-Boot mu yapacaksınız?
UbuntuDDE düşündüğün kadar hafif bir dağıtım değil, düz Ubuntu ile ikisi çok ağır dağıtımlardır ve kaynak tüketimleri yüksektir. Sisteminde birde SSD yoksa hiç bulaşmanı önermem. Ama kuracaksan ve Dual-boot yapacaksan normal Ubuntu kurulum videolarını ve rehberlerini izleyebilirsin. Kurulum ekranı gibi çoğu kısım aynıdır Ubuntu ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı