Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #1 Bazılarının güncel sürüm yerine bunu tercih ettiğini gördüm, neden 16.04 tercih ediliyor?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Haziran 2021 #2 @Arsenik kullaniyordu sanirim. Yeni surumlerine gore daha stabil calisiyor, bu yuzden kullaniyorlar sanirim. Bir de hala destegi var.
@Arsenik kullaniyordu sanirim. Yeni surumlerine gore daha stabil calisiyor, bu yuzden kullaniyorlar sanirim. Bir de hala destegi var.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 9 Haziran 2021 #3 Razer Hyundai dedi: Bazılarının güncel sürüm yerine bunu tercih ettiğini gördüm, neden 16.04 tercih ediliyor? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlere göre daha hafif ve daha stabiller.
Razer Hyundai dedi: Bazılarının güncel sürüm yerine bunu tercih ettiğini gördüm, neden 16.04 tercih ediliyor? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlere göre daha hafif ve daha stabiller.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Haziran 2021 #4 Stabilite ve Unity için kullanıyorum.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Haziran 2021 #5 Arsenik dedi: Stabilite ve Unity için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum.
Arsenik dedi: Stabilite ve Unity için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 12 Haziran 2021 #6 Huso112 dedi: Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denediğimde çok fazla bug oluştu, şimdilik memnunum.
Huso112 dedi: Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denediğimde çok fazla bug oluştu, şimdilik memnunum.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.265 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Haziran 2021 #7 Huso112 dedi: Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Unity 5 yıldır geliştirilmiyor. Güncel dağıtımlara kurulabilir mi meçhul. Kurulsa bile çok fazla uyumsuzluk sorunları çıkartır diye düşünüyorum.
Huso112 dedi: Unity sonra da yüklenmez mi? Yani ben de Arch Linux'a Untiy kurabilirim diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Unity 5 yıldır geliştirilmiyor. Güncel dağıtımlara kurulabilir mi meçhul. Kurulsa bile çok fazla uyumsuzluk sorunları çıkartır diye düşünüyorum.