die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.050 Makaleler 1 Çözümler 46 30 Haziran 2022 #11 Tunahan Mert07 dedi: Neden bu kadar popüler o zaman? Genişletmek için tıkla... Ubuntunun bugün kullanıcılarının çoğu GUI'den yalın yani server biçiminde kullanıyor.
Tunahan Mert07 dedi: Neden bu kadar popüler o zaman? Genişletmek için tıkla... Ubuntunun bugün kullanıcılarının çoğu GUI'den yalın yani server biçiminde kullanıyor.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 30 Haziran 2022 #12 Tunahan Mert07 dedi: Neden bu kadar popüler o zaman? Genişletmek için tıkla... Ubuntu Touch, Ubuntu Server gibi diger projeler, eskiden bloat olmamasi ve bir cok kullanici dostu dagitimin tabani olmasi.
Tunahan Mert07 dedi: Neden bu kadar popüler o zaman? Genişletmek için tıkla... Ubuntu Touch, Ubuntu Server gibi diger projeler, eskiden bloat olmamasi ve bir cok kullanici dostu dagitimin tabani olmasi.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 21 Aralık 2022 #13 509918 dedi: Ubuntu Touch, Ubuntu Server gibi diger projeler, eskiden bloat olmamasi ve bir cok kullanici dostu dagitimin tabani olmasi. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda çoğu cihazınızı vs. Algılaması ve kullanım kolaylığı. Mint öneririm tabi isterseniz Ubuntu’ya da bakabilirsiniz.
509918 dedi: Ubuntu Touch, Ubuntu Server gibi diger projeler, eskiden bloat olmamasi ve bir cok kullanici dostu dagitimin tabani olmasi. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda çoğu cihazınızı vs. Algılaması ve kullanım kolaylığı. Mint öneririm tabi isterseniz Ubuntu’ya da bakabilirsiniz.
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 21 Aralık 2022 #14 Adımı Yazamıyorum! dedi: Aynı zamanda çoğu cihazınızı vs. Algılaması ve kullanım kolaylığı. Mint öneririm tabi isterseniz Ubuntu’ya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah'in bile unuttugu mesajimi nerden buldunuz : D
Adımı Yazamıyorum! dedi: Aynı zamanda çoğu cihazınızı vs. Algılaması ve kullanım kolaylığı. Mint öneririm tabi isterseniz Ubuntu’ya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah'in bile unuttugu mesajimi nerden buldunuz : D
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 21 Aralık 2022 #15 509918 dedi: Hocam Allah'in bile unuttugu mesajimi nerden buldunuz : D Genişletmek için tıkla... Öyle geziniyordum nasıl olduysa denk geldim
509918 dedi: Hocam Allah'in bile unuttugu mesajimi nerden buldunuz : D Genişletmek için tıkla... Öyle geziniyordum nasıl olduysa denk geldim