Ubuntu'ya geçmek doğru olur mu?

Tabii ki kod. Hiçbir şekilde zor bir şey olmadığını, hatta siteye girip yüklemekten daha kolay olduğu için öyle dedim hocam.

Alıştıktan sonra siteye girip beklemekten daha kısa sürüyor. Terminal kullanmak istemiyorum setupla uğraşacığım diyorsa Linux distrosu kullanmasın daha iyi.

RTX 3080'in ve Doom Eternal'ın galiba Vulkan desteği yok .
İlla Vulkan desteği olmasına gerek yok iyi performans alınması için. (yada kötü performans aldığınızı mı söylemek istiyorsunuz? Mesajınızı anlayamadım tam olarak.)

İlla Vulkan desteği olmasına gerek yok iyi performans alınması için.
İddian Vulkan desteği varsa her ikisinde de, performansın ezip geçeceği. Kart 3080, Vulkan desteği var. Oyun Doom Eternal, Vulkan desteği var. Beklenen sonuç; %20'nin üzerinde performans artışı, mantıken ezip geçmesi için minimum bu kadar olması gerek değil mi? Alınan sonuç, ilk bir kaç denemede Windows'un altında, biraz uğraş sonucu Windows'a eşit yada yer yer +-%2-3.

Vardığım sonuç; iddia doğru değil.

Hocam Linux'da konu oyunculuk olunca çok şey değişebiliyor. Ben mesajımda genelleme yaptım. Kartın ve oyunun gerekli şeylere tam desteği varsa performans windows'a göre genellikle daha iyi oluyor ama kişiye göre değişir. Şansa bağlı daha çok.
Linux'da oyunculuk konusunda İyi performans alanda var kötü performans alanda var. Ben oyunlarda hiç problem yaşamıyorum mesela.
Ben Linux ile test ettiğim donanımlarda windows'a göre her zaman daha iyi performans aldım, sizde böyle olmamış.

Gerçekten çok teşekkürler, Şuan Linux Mate ve Windows 7 düşünüyorum. Ama windows 7'nin desteği bitmedi mi oyun oynayamam galiba, desteklik bir şey yoksa kurmak sorun değil

Gerçekten çok teşekkürler, şu an Linux Mate ve Windows 7 düşünüyorum. Ama Windows 7'nin desteği bitmedi mi oyun oynayamam galiba, desteklik bir şey yoksa kurmak sorun değil

Hocam Windows 7ye geçmeyi bile düşünmeyin ölü bence, geçeceksiniz 8.1 geçin çok az süresi kaldı son destek için. Linux Mate yerine Mint tercih etmeniz daha iyi olur.

Windows 7 Lite'de deneyebilirsiniz hocam. Sizinkindende kötü laptopumda performansı bayağı arttırdı. İnternetten ISO dosyalarını bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…