Sorun Giderici Yoctopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #21 ÇAĞRl dedi: Windows 7 Lite'de deneyebilirsiniz hocam. Sizinkindende kötü laptopumda performansı bayağı arttırdı. İnternetten ISO dosyalarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala bakarım ama oyunlarda, uygulamalarda sıkıntı çekiyor musunuz? Ben sadece uygulamaları kullanamayacağım diye korkuyorum desteği olmadığından. 416274 dedi: Hocam Windows 7ye geçmeyi bile düşünmeyin ölü bence, geçeceksiniz 8.1 geçin çok az süresi kaldı son destek için. Linux Mate yerine Mint tercih etmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir nedeni var mı hocam?
ÇAĞRl dedi: Windows 7 Lite'de deneyebilirsiniz hocam. Sizinkindende kötü laptopumda performansı bayağı arttırdı. İnternetten ISO dosyalarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pekala bakarım ama oyunlarda, uygulamalarda sıkıntı çekiyor musunuz? Ben sadece uygulamaları kullanamayacağım diye korkuyorum desteği olmadığından. 416274 dedi: Hocam Windows 7ye geçmeyi bile düşünmeyin ölü bence, geçeceksiniz 8.1 geçin çok az süresi kaldı son destek için. Linux Mate yerine Mint tercih etmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir nedeni var mı hocam?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #22 Sorun Giderici dedi: Pekala bakarım ama oyunlarda, uygulamalarda sıkıntı çekiyor musunuz? Ben sadece uygulamaları kullanamayacağım diye korkuyorum desteği olmadığından. Genişletmek için tıkla... Şu anlık hiçbir sorun yok hocam.
Sorun Giderici dedi: Pekala bakarım ama oyunlarda, uygulamalarda sıkıntı çekiyor musunuz? Ben sadece uygulamaları kullanamayacağım diye korkuyorum desteği olmadığından. Genişletmek için tıkla... Şu anlık hiçbir sorun yok hocam.
Sorun Giderici Yoctopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #23 ÇAĞRl dedi: Şu anlık hiçbir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman not aldım başka öneriler gelirse diye bekliyeceğim.
ÇAĞRl dedi: Şu anlık hiçbir sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman not aldım başka öneriler gelirse diye bekliyeceğim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #24 Geçilir ama oyun beklemeyin.