Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 28 Mart 2022 #11 Harry Da Souza dedi: Hocam ama benim ubuntu sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Debian tabanlı bir işletim sistemi.
Harry Da Souza dedi: Hocam ama benim ubuntu sıkıntı olurmu? Genişletmek için tıkla... Ubuntu, Debian tabanlı bir işletim sistemi.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mart 2022 #12 Hata kodu aldım. Hazır kurarken Java 18 kurayım dedim. Hata Java 18'den ise Java 17 kuradabilirim. [CODE title="hata"]root@ubuntu:~# cd Downloads/ root@ubuntu:~/Downloads# ls. jdk-18_linux-x64_bin.deb root@ubuntu:~/Downloads# sudo dpkg -i jdk-18_linux-x64_bin.deb Selecting previously unselected package jdk-18. (Reading database ... 179596 files and directories currently installed.) Preparing to unpack jdk-18_linux-x64_bin.deb ... Unpacking jdk-18 (18-ga) ... dpkg: dependency problems prevent configuration of jdk-18: jdk-18 depends on libc6-i386; however: Package libc6-i386 is not installed. jdk-18 depends on libc6-x32; however: Package libc6-x32 is not installed. dpkg: error processing package jdk-18 (--install): dependency problems - leaving unconfigured. Errors were encountered while processing: jdk-18 root@ubuntu:~/Downloads# [/CODE]
Hata kodu aldım. Hazır kurarken Java 18 kurayım dedim. Hata Java 18'den ise Java 17 kuradabilirim. [CODE title="hata"]root@ubuntu:~# cd Downloads/ root@ubuntu:~/Downloads# ls. jdk-18_linux-x64_bin.deb root@ubuntu:~/Downloads# sudo dpkg -i jdk-18_linux-x64_bin.deb Selecting previously unselected package jdk-18. (Reading database ... 179596 files and directories currently installed.) Preparing to unpack jdk-18_linux-x64_bin.deb ... Unpacking jdk-18 (18-ga) ... dpkg: dependency problems prevent configuration of jdk-18: jdk-18 depends on libc6-i386; however: Package libc6-i386 is not installed. jdk-18 depends on libc6-x32; however: Package libc6-x32 is not installed. dpkg: error processing package jdk-18 (--install): dependency problems - leaving unconfigured. Errors were encountered while processing: jdk-18 root@ubuntu:~/Downloads# [/CODE]
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 28 Mart 2022 #13 Harry Da Souza dedi: Kod:Panoya kopyala dpkg: dependency problems prevent configuration of jdk-18: jdk-18 depends on libc6-i386; however: Package libc6-i386 is not installed. jdk-18 depends on libc6-x32; however: Package libc6-x32 is not installed. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki komutla devam et. Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f
Harry Da Souza dedi: Kod:Panoya kopyala dpkg: dependency problems prevent configuration of jdk-18: jdk-18 depends on libc6-i386; however: Package libc6-i386 is not installed. jdk-18 depends on libc6-x32; however: Package libc6-x32 is not installed. Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki komutla devam et. Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mart 2022 #14 OzgunP dedi: Aşağıdaki komutla devam et. Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f Genişletmek için tıkla... Bu komuttan sonra ne yapayım hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video'da kaldığım yerden devam edeyim mi?
OzgunP dedi: Aşağıdaki komutla devam et. Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f Genişletmek için tıkla... Bu komuttan sonra ne yapayım hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video'da kaldığım yerden devam edeyim mi?
Y Yusuf barkı Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 215 Çözümler 1 28 Mart 2022 #15 Harry Da Souza dedi: Bu komuttan sonra ne yapayım hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video'da kaldığım yerden devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Evet devam edin komut çalıştıktan sonra.
Harry Da Souza dedi: Bu komuttan sonra ne yapayım hocam? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video'da kaldığım yerden devam edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Evet devam edin komut çalıştıktan sonra.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Mart 2022 #16 Javayı başaralı bir şekilde kurdum yardım eden herkese teşekkürler.