EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #11 emirtanrıverdi dedi: /home/user/İndirilenler/ bu kısımda olacak, burayada dosya adını yaz. Dosyayıp ZIP'ten çıkar tabii. /home/user/İndirilenler/t Launcher-2.895.jar bu şekilde olmalı. Genişletmek için tıkla... User yerine kendi adimi mi yazayim.
emirtanrıverdi dedi: /home/user/İndirilenler/ bu kısımda olacak, burayada dosya adını yaz. Dosyayıp ZIP'ten çıkar tabii. /home/user/İndirilenler/t Launcher-2.895.jar bu şekilde olmalı. Genişletmek için tıkla... User yerine kendi adimi mi yazayim.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #12 EfeOzcann dedi: User yerine kendi adimi mi yazayim. Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2024
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #13 emirtanrıverdi dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hata verdi nedense.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #14 EfeOzcann dedi: Hata verdi nedense. Genişletmek için tıkla... Javayı yüklediysen vermemesi lazım, ne hatası
EfeOzcann dedi: Hata verdi nedense. Genişletmek için tıkla... Javayı yüklediysen vermemesi lazım, ne hatası
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #15 emirtanrıverdi dedi: Java'yı yüklediysen vermemesi lazım, ne hatası. Genişletmek için tıkla... Access hatasi verdi. @emirtanrıverdi uzaktan yayin acsam siz yapabilir misiniz ben bir turlu yapamadim.
emirtanrıverdi dedi: Java'yı yüklediysen vermemesi lazım, ne hatası. Genişletmek için tıkla... Access hatasi verdi. @emirtanrıverdi uzaktan yayin acsam siz yapabilir misiniz ben bir turlu yapamadim.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #16 sudo yazsana kanka
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #17 emirtanrıverdi dedi: Sudo yazsana kanka. Genişletmek için tıkla... Evet yazdim.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #18 EfeOzcann dedi: Evet yazdim. Genişletmek için tıkla... Giremem maalesef sisteme. Terminali kapat sonra terminala sağ tıklayıp yönetici haklarıyla çalıştır. Root olması lazım acces denied vermez.
EfeOzcann dedi: Evet yazdim. Genişletmek için tıkla... Giremem maalesef sisteme. Terminali kapat sonra terminala sağ tıklayıp yönetici haklarıyla çalıştır. Root olması lazım acces denied vermez.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2024 #19 emirtanrıverdi dedi: Giremem maalesef sisteme. Terminali kapat sonra terminala sağ tıklayıp yönetici haklarıyla çalıştır. Root olması lazım acces denied vermez. Genişletmek için tıkla... Hocam video falan var mi Ubuntu hakkinda hiçbir bilgim yok ayrica cihazim bilgisayar degil. L4t galiba deniyor tam bilmiyorum.
emirtanrıverdi dedi: Giremem maalesef sisteme. Terminali kapat sonra terminala sağ tıklayıp yönetici haklarıyla çalıştır. Root olması lazım acces denied vermez. Genişletmek için tıkla... Hocam video falan var mi Ubuntu hakkinda hiçbir bilgim yok ayrica cihazim bilgisayar degil. L4t galiba deniyor tam bilmiyorum.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #20 EfeOzcann dedi: Hocam video falan var mi Ubuntu hakkinda hiçbir bilgim yok ayrica cihazim bilgisayar degil. L4t galiba deniyor tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapamıyorsan terminalde sudo su yaz sonra minecraft açmayı dene.
EfeOzcann dedi: Hocam video falan var mi Ubuntu hakkinda hiçbir bilgim yok ayrica cihazim bilgisayar degil. L4t galiba deniyor tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapamıyorsan terminalde sudo su yaz sonra minecraft açmayı dene.