R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #11 use a setup file in my computer'e tıkla oyunun dosyalarının olduğu klasörden setup dosyasını bul ve tıkla
use a setup file in my computer'e tıkla oyunun dosyalarının olduğu klasörden setup dosyasını bul ve tıkla
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #12 rmzn dedi: use a setup file in my computer'e tıkla oyunun dosyalarının olduğu klasörden setup dosyasını bul ve tıkla Genişletmek için tıkla... Çok az bekler misin hala indiriyor?
rmzn dedi: use a setup file in my computer'e tıkla oyunun dosyalarının olduğu klasörden setup dosyasını bul ve tıkla Genişletmek için tıkla... Çok az bekler misin hala indiriyor?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #13 PlayonLinux oyun indirmez yalnız! Oyunun dosylarının senin elinde olması gerekiyor.
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #14 rmzn dedi: PlayonLinux oyun indirmez yalnız! Oyunun dosylarının senin elinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirmez mi ? O zaman ben boşa uğraşıyorum.Okuduğum yazılarda indirir diye biliyordum
rmzn dedi: PlayonLinux oyun indirmez yalnız! Oyunun dosylarının senin elinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İndirmez mi ? O zaman ben boşa uğraşıyorum.Okuduğum yazılarda indirir diye biliyordum
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #15 İndirmez oyunun senin elinde olması gerekiyor. En basitinden Counter Strike indir kur olayın mantığını kavraman acısından faydalı olur.
İndirmez oyunun senin elinde olması gerekiyor. En basitinden Counter Strike indir kur olayın mantığını kavraman acısından faydalı olur.
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #16 rmzn dedi: İndirmez oyunun senin elinde olması gerekiyor. En basitinden Counter Strike indir kur olayın mantığını kavraman acısından faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Bak bende oyun CD'leri var.PlayonLinux'ta olan oyunlardan herhangi bir tanesini yükleyeyim CD'den sonrada o PlayonLinux'tan indireyim o zaman çalışır değil mi?
rmzn dedi: İndirmez oyunun senin elinde olması gerekiyor. En basitinden Counter Strike indir kur olayın mantığını kavraman acısından faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Bak bende oyun CD'leri var.PlayonLinux'ta olan oyunlardan herhangi bir tanesini yükleyeyim CD'den sonrada o PlayonLinux'tan indireyim o zaman çalışır değil mi?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #17 Cd'ini tak yükle bi tanesini ben yardımcı olmaya çalışacağım ama ubuntu forum yada linux mint forumları benden daha fazla yardımı olur sana
Cd'ini tak yükle bi tanesini ben yardımcı olmaya çalışacağım ama ubuntu forum yada linux mint forumları benden daha fazla yardımı olur sana
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #18 rmzn dedi: Cd'ini tak yükle bi tanesini ben yardımcı olmaya çalışacağım ama ubuntu forum yada linux mint forumları benden daha fazla yardımı olur sana Genişletmek için tıkla... Tamam her şey için sağol sen ubuntu mu kullanıyorsun eğer kullanıyorsan sen nasıl yüklüyorsun?
rmzn dedi: Cd'ini tak yükle bi tanesini ben yardımcı olmaya çalışacağım ama ubuntu forum yada linux mint forumları benden daha fazla yardımı olur sana Genişletmek için tıkla... Tamam her şey için sağol sen ubuntu mu kullanıyorsun eğer kullanıyorsan sen nasıl yüklüyorsun?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #19 Ubuntu unity masaüstüne geçene kadar ubuntu kullanıyordum. Şimdi fedora kullanıyorum. Ama Ubuntu iyidir.
Ubuntu unity masaüstüne geçene kadar ubuntu kullanıyordum. Şimdi fedora kullanıyorum. Ama Ubuntu iyidir.
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #20 s rmzn dedi: Ubuntu unity masaüstüne geçene kadar ubuntu kullanıyordum. Şimdi fedora kullanıyorum. Ama Ubuntu iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim acaba seni arkadaş ekleyebilme gibi şansım var mı ilerleyen zamanlarda yardımın için?
s rmzn dedi: Ubuntu unity masaüstüne geçene kadar ubuntu kullanıyordum. Şimdi fedora kullanıyorum. Ama Ubuntu iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim acaba seni arkadaş ekleyebilme gibi şansım var mı ilerleyen zamanlarda yardımın için?