R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #21 Tabi ki ekleyebilirsin. Strateji seviyorsan 0 A.D var linuxta benim çok hoşuma gitmişti.
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #22 rmzn dedi: Tabi ki ekleyebilirsin. Strateji seviyorsan 0 A.D var linuxta benim çok hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.Nereden indireceğim site mi yoksa bir program felan mı?
rmzn dedi: Tabi ki ekleyebilirsin. Strateji seviyorsan 0 A.D var linuxta benim çok hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.Nereden indireceğim site mi yoksa bir program felan mı?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #23 Uçbirime (terminale) sırasıyla sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad sudo apt-get update sudo apt-get install 0ad yazarsan kurulur
Uçbirime (terminale) sırasıyla sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad sudo apt-get update sudo apt-get install 0ad yazarsan kurulur
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #24 rmzn dedi: Uçbirime (terminale) sırasıyla sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad sudo apt-get update sudo apt-get install 0ad yazarsan kurulur Genişletmek için tıkla... Evet yaptım oyun şuanda hangi klasörde ?
rmzn dedi: Uçbirime (terminale) sırasıyla sudo add-apt-repository ppa:wfg/0ad sudo apt-get update sudo apt-get install 0ad yazarsan kurulur Genişletmek için tıkla... Evet yaptım oyun şuanda hangi klasörde ?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #25 Hemen Kuruldumu? Unitynin menusundedir. yada terminale 0 A.D yaz çalışır
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #26 rmzn dedi: Hemen Kuruldumu? Unitynin menusundedir. yada terminale 0 A.D yaz çalışır Genişletmek için tıkla... Senin dediğini yazdım terminale ve bu ekran geldi
rmzn dedi: Hemen Kuruldumu? Unitynin menusundedir. yada terminale 0 A.D yaz çalışır Genişletmek için tıkla... Senin dediğini yazdım terminale ve bu ekran geldi
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #27 ubuntu sowareye(yazılım merkezi) girip oraya 0ad yazarmısın
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #28 rmzn dedi: ubuntu sowareye(yazılım merkezi) girip oraya 0ad yazarmısın Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim yükleniyor. Bu oyun kodlarını nereden buluyorsun
rmzn dedi: ubuntu sowareye(yazılım merkezi) girip oraya 0ad yazarmısın Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim yükleniyor. Bu oyun kodlarını nereden buluyorsun
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #29 Google abimizden
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 11 Aralık 2014 #30 rmzn dedi: Google abimizden Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim Allah razı olsun hayırlı akşamlar bir daha ki sorunda görüşmek üzere
rmzn dedi: Google abimizden Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim Allah razı olsun hayırlı akşamlar bir daha ki sorunda görüşmek üzere