R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2014 #31 Sanada hayırlı akşamlar. Bu arada hayırlı uğurlu olsun ubuntun ilk başlarda bıktırır ama alışma meselesi windowstan daha rahattır, daha güvenlidir.
Sanada hayırlı akşamlar. Bu arada hayırlı uğurlu olsun ubuntun ilk başlarda bıktırır ama alışma meselesi windowstan daha rahattır, daha güvenlidir.
Filozof58 Hectopat Katılım 9 Aralık 2014 Mesajlar 70 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NASA Bilgisayarda Eleman 16 Aralık 2014 #32 rmzn dedi: Sanada hayırlı akşamlar. Bu arada hayırlı uğurlu olsun ubuntun ilk başlarda bıktırır ama alışma meselesi windowstan daha rahattır, daha güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Selam kardeşim.Ben metin2 oyununu kurdum ancak açamadım. Bir yardımcı olur musun?
rmzn dedi: Sanada hayırlı akşamlar. Bu arada hayırlı uğurlu olsun ubuntun ilk başlarda bıktırır ama alışma meselesi windowstan daha rahattır, daha güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Selam kardeşim.Ben metin2 oyununu kurdum ancak açamadım. Bir yardımcı olur musun?
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #33 http://wiki.metin2.co.uk/index.php/Guide:Installation_Linux Burada kurulumu anlatılıyor.