Hocam siteden Ocak 22 den önce alışveriş yapanlar var. Yani com.tr daha önceden alınmış gibi bu durumda. Ama güvenilir gibi de durmuyor tecrübe Eden vardır belki diye yazdımBenim bildiğim bir firmanın COM.TR adresi alması için Türkiye'de ofisi ve gerekli ticari kayıtları olmalı. Bu açıdan güvenilir geliyor. Ama tabi tecrübe eden görmedim güvenilirliğini.
Bir ekleme yapmak isterim.
"Şimdiye kadar evraklı olarak kaydedilen .com.tr domaini, Ocak 2022 itibariyle .tr alan adları yöneticiliğinin TRABİS’e devrinin tamamlanmasıyla .com.tr domaini belgesiz olarak kaydedilebilecek. Bu tarihten sonra evraksız olarak .com.tr domainini kaydedebilirsiniz."
Sanırım artık herkes com.tr adresi alabilmekte. Yani biraz önce bahsettiğim güvenilirlik kavramı saf dışı![]()
Ubuy TR güvenilir mi ?
Ubuy adlı site duydum ekran kartı fiyatları çok ucuz bu doğru mudur ? Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti GAMING OC 11GB Graphic Cards N108TGAMINGOC-11GD | Buy Products Online with Ubuy Turkey in Affordable Prices. B06XXJMDTM Fazla hoş öneri almamış fakat size de sorayım dedim belki site düzelmiştir?www.technopat.net
Ben önermiyorum daha güvenilir bir yerden alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.