ubuy.com.tr güvenli mi?

shirai

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan var mı, güvenilir mi? Laptop alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben önermiyorum daha güvenilir bir yerden alın.

Benim bildiğim bir firmanın COM.TR adresi alması için Türkiye'de ofisi ve gerekli ticari kayıtları olmalı. Bu açıdan güvenilir geliyor. Ama tabi tecrübe eden görmedim güvenilirliğini.

Bir ekleme yapmak isterim.

"Şimdiye kadar evraklı olarak kaydedilen .com.tr domaini, Ocak 2022 itibariyle .tr alan adları yöneticiliğinin TRABİS’e devrinin tamamlanmasıyla .com.tr domaini belgesiz olarak kaydedilebilecek. Bu tarihten sonra evraksız olarak .com.tr domainini kaydedebilirsiniz."

Sanırım artık herkes com.tr adresi alabilmekte. Yani biraz önce bahsettiğim güvenilirlik kavramı saf dışı :D

Benim bildiğim bir firmanın COM.TR adresi alması için Türkiye'de ofisi ve gerekli ticari kayıtları olmalı. Bu açıdan güvenilir geliyor. Ama tabi tecrübe eden görmedim güvenilirliğini.

Bir ekleme yapmak isterim.

"Şimdiye kadar evraklı olarak kaydedilen .com.tr domaini, Ocak 2022 itibariyle .tr alan adları yöneticiliğinin TRABİS’e devrinin tamamlanmasıyla .com.tr domaini belgesiz olarak kaydedilebilecek. Bu tarihten sonra evraksız olarak .com.tr domainini kaydedebilirsiniz."

Sanırım artık herkes com.tr adresi alabilmekte. Yani biraz önce bahsettiğim güvenilirlik kavramı saf dışı :D
Hocam siteden Ocak 22 den önce alışveriş yapanlar var. Yani com.tr daha önceden alınmış gibi bu durumda. Ama güvenilir gibi de durmuyor tecrübe Eden vardır belki diye yazdım

Ben önermiyorum daha güvenilir bir yerden alın.

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı