dışlanmış Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2018 #11 İsminden belli bi hayır olmadığı. Millet Ebay sanıp Ubuy'dan alıyor.
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 3 Eylül 2018 #12 Site güvenli ama ürün yurt dışından yani ekstra gümrük vergisi ödeyeceksiniz ayrıca ne kadar kargo bekleyeceğiniz muamma.
Site güvenli ama ürün yurt dışından yani ekstra gümrük vergisi ödeyeceksiniz ayrıca ne kadar kargo bekleyeceğiniz muamma.
S shrt Yoctopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #13 RhamC0 dedi: Bu sitede alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Neredeyse memnun olan bir kişi bile yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Denemeden siteyi kötülüyorsunuz ABD'den Klipsch marka ses sistemi siparişi verdim ve 10 gün içerisinde DHL ile kapı teslimi yapıldı.
RhamC0 dedi: Bu sitede alışveriş yapmamanızı öneriyorum. Neredeyse memnun olan bir kişi bile yok. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Denemeden siteyi kötülüyorsunuz ABD'den Klipsch marka ses sistemi siparişi verdim ve 10 gün içerisinde DHL ile kapı teslimi yapıldı.