KunduraSatıcısı Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Selamlar YKS'ye çalışmaya başlayacağım ve uç kırılması gibi bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Bütçem 600 - 700 TL arası. Kalem ve uç önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar YKS'ye çalışmaya başlayacağım ve uç kırılması gibi bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Bütçem 600 - 700 TL arası. Kalem ve uç önerilerinizi bekliyorum.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.635 Makaleler 49 Çözümler 12 14 Şubat 2025 #2 Sert bastımazsan kırılmaz. Nadir kırılır ama bütçe gereksiz bir kalem ve uç için. D&R'dan bakabilirsin. Ama oraya bizzat git. Kalem önerim: Rotring.
Sert bastımazsan kırılmaz. Nadir kırılır ama bütçe gereksiz bir kalem ve uç için. D&R'dan bakabilirsin. Ama oraya bizzat git. Kalem önerim: Rotring.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 15 Şubat 2025 #3 Zebra Delguard kalem olarak önerim. Uç olarak ise yumuşak olsun istiyorsanız 2B tombow.
KunduraSatıcısı Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 The Tribal Chief dedi: Sert bastımazsan kırılmaz. Nadir kırılır ama bütçe gereksiz bir kalem ve uç için. D&R'dan bakabilirsin. Ama oraya bizzat git. Kalem önerim: Rotring. Genişletmek için tıkla... Hocam spesifik bir model öneriniz var mı Rotring için? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
The Tribal Chief dedi: Sert bastımazsan kırılmaz. Nadir kırılır ama bütçe gereksiz bir kalem ve uç için. D&R'dan bakabilirsin. Ama oraya bizzat git. Kalem önerim: Rotring. Genişletmek için tıkla... Hocam spesifik bir model öneriniz var mı Rotring için?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 15 Şubat 2025 #5 @KunduraSatıcısı Rapid güzeldir.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.635 Makaleler 49 Çözümler 12 15 Şubat 2025 #6 KunduraSatıcısı dedi: Hocam spesifik bir model öneriniz var mı Rotring için? Genişletmek için tıkla... D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım.
KunduraSatıcısı dedi: Hocam spesifik bir model öneriniz var mı Rotring için? Genişletmek için tıkla... D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 15 Şubat 2025 #7 The Tribal Chief dedi: D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Rotring ayrımı yapılmalı, Rotring 500 serisine kadar (500 dahil) x00 kalemlere para verilmesine gerek yok. Hak etmiyorlar.
The Tribal Chief dedi: D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Rotring ayrımı yapılmalı, Rotring 500 serisine kadar (500 dahil) x00 kalemlere para verilmesine gerek yok. Hak etmiyorlar.
KunduraSatıcısı Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: Rotring ayrımı yapılmalı, Rotring 500 serisine kadar (500 dahil) x00 kalemlere para verilmesine gerek yok. Hak etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Rotring rapid alır denerim o kadar pahalı değil zaten memnun kalmazsam o zaman bakarım teşekkürler
Sakuya Izayoi dedi: Rotring ayrımı yapılmalı, Rotring 500 serisine kadar (500 dahil) x00 kalemlere para verilmesine gerek yok. Hak etmiyorlar. Genişletmek için tıkla... The Tribal Chief dedi: D&R'dan pahalı bir şey alabilirsin. Rotring kalem ayrımı yapmıyorum ben. Rotring olsa yeter hesabı. Ben 65 TL'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Rotring rapid alır denerim o kadar pahalı değil zaten memnun kalmazsam o zaman bakarım teşekkürler