Uçağa binmek nasıl bir his?

Burakpc

Hectopat
Ben ilk defa bineceğim ve biraz korkuyorum. Nasıl bir his acaba? Birde Eczanelerde cesaret hapları varmış böyle bir şey var mı doğru mu?

Korkacak hiçbir şey yok. Çok güzel bir his uçtuğunu hissediyorsun. Kalkışta hızlı ivmelendiği için uçak seni koltuğa yapıştırabilir motor sesi falan rahatsız edebilir ama onun dışında korkacak ya da endişe edecek hiçbir durum yok.

Hocam ilk kalkarken heyecanlanirsin sadece Ben kac defa ucak kullandim seyahatlerimde hala o ilk kalkis aninda heyecanlaniyorum Onun disinda da evde koltukta oturuyor gibi oturup disariyi seyretmek kaliyor geriye O cesaret hapi dedikleri de sakinlestiricidir buyuk ihtimalle. Gerek olacagini sanmiyorum

Yorumlarınız için teşekkürler. İlk kalıkşta korkacağım kesin o zaman motor sesinden filan. Aslında uzun zamandır binmek istiyordum. Fiyatlarıda uygun otobüs ile aynı fiyata. Otobüs 10 saat uçak 1 saat. İlaç da almamaya karar verdim.

Motor sesi degil de, tekerlerin ilk yerden kesildigi anda yer cekiminden dolayi ic organlarinizin asagiya dogru hareket ettigini hissediyorsunuz Bana kalirsa guzel bir his heyecanli oluyor

Kalkıştan saniyeler sonra korku yerini tarifsiz bir hisse bırakacak.
İlk kez bineceğin için koltuk tercihin orta sıralardan olsun (daha az ivmelenme için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…