Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2022 #11 Görkem Say dedi: Yasal sınır 99.9wh zaten. Daha üstünde dizüstü yok. Genişletmek için tıkla... O zaman onunla karıştırmış olabilirim. Bir yerde okumuştum bir şeyler, aklımda öyle kalmış demek ki.
Görkem Say dedi: Yasal sınır 99.9wh zaten. Daha üstünde dizüstü yok. Genişletmek için tıkla... O zaman onunla karıştırmış olabilirim. Bir yerde okumuştum bir şeyler, aklımda öyle kalmış demek ki.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #12 Çantanıza koyun bişey demezler.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #13 The Anorak dedi: Çalıştığını gösterdiğiniz sürece çantanıza koyup kabine girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmanızı bile istemiyorlar artık. Çıkarıp göstermeniz yetiyor.
The Anorak dedi: Çalıştığını gösterdiğiniz sürece çantanıza koyup kabine girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalıştırmanızı bile istemiyorlar artık. Çıkarıp göstermeniz yetiyor.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #14 Dendiği gibi çantanıza koyup rahatça girebilirsiniz. Kontrol noktasında cihazı çıkartıp göstermeniz yeterli.
Dendiği gibi çantanıza koyup rahatça girebilirsiniz. Kontrol noktasında cihazı çıkartıp göstermeniz yeterli.
S Sheader Centipat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #15 Loxina dedi: Ben Laptopun kendi çantasıyla 2 kere bindim birşey demediler. Genişletmek için tıkla... almanaydan 180watt sahıp laptop gettıterecegım sıkıntı olurmu
Loxina dedi: Ben Laptopun kendi çantasıyla 2 kere bindim birşey demediler. Genişletmek için tıkla... almanaydan 180watt sahıp laptop gettıterecegım sıkıntı olurmu
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #16 Sheader dedi: almanaydan 180watt sahıp laptop gettıterecegım sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Maalesef almanyanın bu konudaki kurallarını bilmiyorum.
Sheader dedi: almanaydan 180watt sahıp laptop gettıterecegım sıkıntı olurmu Genişletmek için tıkla... Maalesef almanyanın bu konudaki kurallarını bilmiyorum.
tuna847 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #17 Loxina dedi: Maalesef almanyanın bu konudaki kurallarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amerika da peki
Loxina dedi: Maalesef almanyanın bu konudaki kurallarını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amerika da peki