E Emre00123 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 8 9 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi?
F furkankzlaslan Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 60 9 Mayıs 2024 #2 Gayet güzel bir meslek. Maaşı sektörden sektöre değişir.
ÇokNadirGirerim Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 furkankzlaslan dedi: Gayet güzel bir meslek. Maaşı sektörden sektöre değişir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
furkankzlaslan dedi: Gayet güzel bir meslek. Maaşı sektörden sektöre değişir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 Emre00123 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim hocam hava yolu ile ilgili olan çoğu meslekte iyi para var.
Emre00123 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim hocam hava yolu ile ilgili olan çoğu meslekte iyi para var.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 9 Mayıs 2024 #5 Emre00123 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Öncelikli olarak havacılık ve uzay yazabiliyorsan yazmanı öneririm bu alanla ilgili ancak havacilikla ilgili çoğu meslek arkadaşların da dediği gibi güzel kazandırıyor en çok kazandıran ve ihtiyaç olan alan havacılık.
Emre00123 dedi: Merhaba arkadaşlar. Ben üniversite bölümü uçak bakım düşünüyorum. Sizce uçak bakım nasıl iyi mi? Maaşı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Öncelikli olarak havacılık ve uzay yazabiliyorsan yazmanı öneririm bu alanla ilgili ancak havacilikla ilgili çoğu meslek arkadaşların da dediği gibi güzel kazandırıyor en çok kazandıran ve ihtiyaç olan alan havacılık.