Hangi üniversiteye yerleştin? Erzincan daysan koşulları nasıl, mobil internet çekiyor mu yurtlarda?
Hangi üniversiteye yerleştin? Erzincan daysan koşulları nasıl, mobil internet çekiyor mu yurtlarda?
Hayır mezuna kaldım bu cumartesi yine gireceğim inşallah bu sefer Eskişehir veya Kocaeli hedefim.
Ve bence o kadar uzağa ve zorluğa değmeyebilir tercih edeceksen iyi düşün yoksa OBP kırılması falan var.
Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. İngilizce tercümanlık bölümüm ama TYT yapamıyorum hiç.
Tercümanlıktan nasıl yatay geçiş düşünüyorsun?
Tercümanlıktan başka okula yatay geçiş yapacağım, aynı bölüm...
Konuya okul ve yurt hakkında bilgi almak için yazdım.
Okunur bitirince Uçak Teknisyeni olarak işe başlarsın okulun hangi lisans ve yetkiyi verdiğine dikkat etmelisin 4 yıllık süreçte İngilizceni de ilerletmeni öneririm.Merhaba arkadaşlar, uçak bakım onarım bölümü yazmak istiyorum nasıldır okunur mu? Sadece 3 şehirde tutuyor Erzincan, İskenderun, ve Elazığ. İskenderun Teknik Üniversitesi şu anda ne durumda bilen var mı KYK ve fakülte vs? Son sorumsa bu bölümü okumak için bir heyet raporu gerekiyormuş sanırım onu nereden almam gerekiyor bilen varsa cevaplayabilir mi? Teşekkürler.
Yurtlarda mobil internet çekiyor mu?Benim gibi büyük şehirden gelirsen zorluk yaşarsın öğrenci profili düşük ama okul güzel kolayca ortalama kasabilirsin.
Yurtlarda mobil internet çekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.