Uçak bakım onarım bölümü okunur mu?

Hangi üniversiteye yerleştin? Erzincan daysan koşulları nasıl, mobil internet çekiyor mu yurtlarda?

Hayır mezuna kaldım bu cumartesi yine gireceğim inşallah bu sefer Eskişehir veya Kocaeli hedefim.

Hangi üniversiteye yerleştin? Erzincan daysan koşulları nasıl, mobil internet çekiyor mu yurtlarda?

Ve bence okadar uzağa ve zorluğa değmeyebilir tercih edeceksen iyi düşün yoksa OBP kırılması falan var.

Hayır mezuna kaldım bu cumartesi yine gireceğim inşallah bu sefer Eskişehir veya Kocaeli hedefim.

Ve bence o kadar uzağa ve zorluğa değmeyebilir tercih edeceksen iyi düşün yoksa OBP kırılması falan var.

Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. İngilizce tercümanlık bölümüm ama TYT yapamıyorum hiç.

Tercümanlıktan başka okula yatay geçiş yapacağım, aynı bölüm...
Konuya okul ve yurt hakkında bilgi almak için yazdım.

Benim gibi büyük şehirden gelirsen zorluk yaşarsın öğrenci profili düşük ama okul güzel kolayca ortalama kasabilirsin.

Okunur bitirince Uçak Teknisyeni olarak işe başlarsın okulun hangi lisans ve yetkiyi verdiğine dikkat etmelisin 4 yıllık süreçte İngilizceni de ilerletmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…