R Ronnie1035 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 533 4 Ağustos 2024 #11 Jira dedi: Eskişehir daha iyi bir okul diye biliyorum, diğerleri de uzaksa 1 yıl daha hazırlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskişehir'deki fakülte Elazığ'daki yüksekokul sanırım biri mühendis biri teknisyen oluyor farkı nedir iş olarak?
Jira dedi: Eskişehir daha iyi bir okul diye biliyorum, diğerleri de uzaksa 1 yıl daha hazırlanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskişehir'deki fakülte Elazığ'daki yüksekokul sanırım biri mühendis biri teknisyen oluyor farkı nedir iş olarak?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Ağustos 2024 #12 Muhendis olmuyor, ikisi de teknisyen.
E efemornink Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #13 @Jira reis bu ucak govde bakim ile ucak bakim onarimin ne gibi farkları var araştırdım net bir şey söyleyen birini bulamadım bir de aralarındaki puan farkı çok vardı yardımcı olabilir misin
@Jira reis bu ucak govde bakim ile ucak bakim onarimin ne gibi farkları var araştırdım net bir şey söyleyen birini bulamadım bir de aralarındaki puan farkı çok vardı yardımcı olabilir misin
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Ağustos 2024 #14 Ayni sey.