Hocam zaten büyük ihtimal benim ürünümde sıkıntı var. sana ben benden başka sorun yaşayan insanların videosunu da atabilirim.
Bunun gibi daha bir sürü örnek var.
Hocam zaten büyük ihtimal benim ürünümde sıkıntı var sana ben benden başka sorun yaşayan insanların videosunu da atabilirim.
bunun gibi daha bir sürü örnek var.
Hocam Smart fan mode'a aldım zaten BIOS'dan ayrıca MSI Dragon Center programından fanları kontrol de edebiliyorum. Bu ses zaten fanlar falan fulldeyken çıkan bir ses ama oyuna girdiğimde fanların %40ı %20SI çalışsa bile buna benzer ses çıkıyor kulaklık takmama rağmen çok bariz bir şekilde duyabiliyorum.
Hocam attığım videodaki fanın görüntüsü benimkisiyle aynı ve bilgisayarı ben ilk çalıştırdığımda bu şekilde bi ses gelmişti tıpa tıp aynı ses hatta gün geçtikce sesin şiddeti daha fazla arttı ve içine yabancı bir cisim atılmış gibi ses çıkartmaya başladı.
Montajlarken yanlış takmış tam sıkamamış veya radyatörde coil whine olabilir eline geçtiği günden 14 gün geçmediyse iade etme şansın yok. Fakat garantiye gönderebilirsin. Aynı soğutucudan kullanıyorum 2000 devirde bile böyle bir ses duymuyorum
7 yıllık CM Seidon kullanıyorum 1800 RPM'den sonra rüzgar sesi başlıyor doğal olarak ama 1800'e kadar ses duymak çok zor.
Sizin soğutucunun sesi hiç de normal değil, çok rahatsız edici bir ses. CM'in fanları genel olarak sesli çalışır, rüzgar sesi çıkarsaydı normal diyeceğim ama bu ses traktör motoru gibi. Pompa da gürültü yapıyor.