Uçak Gövde Motor Bakım bölümü iyi midir?

Hocam neden öğretmenlik düşünüyorsunuz mesleği icra etmek varken?

Arkadaşlar sizce 2 yıllık makine teknolojisi mi yoksa DGS ile uçak gövde onarım bakım mı?

Peki sizce üniversite çok fark eder mi? Selçuk üniversitesinde okumanın çok dezavantajı olur mu benim için?
Diploma aynı diploma. Bazı üniversiteler bazı modüllerden muaf tutuyor araştırmanızı öneririm. Önemli olan okurken kendini dil anlamında ve mesleki açıdan geliştirmek. Dilin iyiyse 5-0 öndesin.

Diploma aynı diploma. Bazı üniversiteler bazı modüllerden muaf tutuyor araştırmanızı öneririm. Önemli olan okurken kendini dil anlamında ve mesleki açıdan geliştirmek. Dilin iyiyse 5-0 öndesin.

Cevaplar için sağ olun hocam araştıracağım.

Hocam SHY-147 belgesi maalesef Selçuk üniversitesinde yok. Bu belge ne kadar önemli?

Son düzenleme:
Cevaplar için sağ olun hocam araştıracağım.

Hocam SHY-147 belgesi maalesef Selçuk üniversitesinde yok. Bu belge ne kadar önemli?
SHY-147 olmayan üniversiteyi kesinlikle tercih etmenizi önermem. Sivil Havacılık Yönetimi için çok önemli bir belge.

SHY-147 olmayan üniversiteyi kesinlikle tercih etmenizi önermem. Sivil Havacılık Yönetimi için çok önemli bir belge.

Anlıyorum hocam ama Selçuk dışında alternatifim yok maalesef. Hem sıralamam istediğim gibi gelmeyecek hem de aileyle okucağım için mecbur Selçuk Üniversitesi'ni yazacağım.

Ben de atılım üniversitesinde uçak gövde ve motor bakımı düşünüyorum. İş bulma ve maaş konusunda önerir misiniz? Hava Harp Okulu düşünüyordum ama gözüm bozuk uçakları da çok sevdiğimden dolayı bu bölümü istiyorum ve sağ gözüm 3.50 derece astigmat sol gözümde hiçbir şey yok bu durum sıkıntı yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…